Månadens PlayStation Plus Titlar – Oktober 2024

Spel

Nu är hösten här! en årstid många tycker är mysigast på hela året, och till viss del kan jag hålla med men kylan är jag ingen fan av. Vi får vara nöjda med hur bra väder vi ändå haft så långt inpå året. Förra månaden skrev vi om en hel del titlar som var på gång men även Gamescom 2024 som nu är avslutat (Men du kan se mer från eventet på vår youtube kanal, och även två avsnitt Momentum Podcast med massa innehåll) det har hänt en hel del de senaste fyra veckorna! Sony avslöjade att det visst kommer en PlayStatation 5 pro, men till mångas besvikelse blir den väldigt dyr och utan verken ställ eller läsare för fysisk media. Studio23 gjorde en 30 min snackis om detta.

Ouka Studios som låg bakom Visions of Mana lades ned veckan efter realesen vilket är väldigt tråkigt. Sony hade igår natt en State of Play där vi bland annat bjöds på en uppdaterad version klassikern Horizon Zero Dawn där du som äger originalet kan uppdatera för cirka 100:-. 2024 bästa plattforms titel Astro Bot får 5st online Speedrun banor, 10 nya botar att rädda. Bland annat Eve från Stellar Blade och Helldivers soldater. För dig som minns det super stämingsfulla Lost in Random från Svenska Zoink games så visade de även upp sin kommande titel; The Midnight Walk. Personligen blev jag glad i hjärtat av Lunar Remastered Collection!! Den största nyheten var dock ett nytt Ghost spel från Sucker Punch; vid namn Ghost of Yotei. Under oktober månad släpps givetvis en del nya titlar också och de som vi är extra pepp på är;

September månad var enligt min personliga åsikt inte super spännande. Harry Potter: Quidditch Champions kan jag förstå att man vill pröva om man är en Harry Potter fan men det är inget jag personligen var eller är intresserad av. MLB The Show 24 som är ett Baseball spel är heller inget för mig. Little Nightmare II däremot är ett suveränt spel som jag dock önskade hade Online co-op. Dessa tre titlar lämnar PlayStation Plus essentials för att göra plats för följande titlar så har du inte lagt till de nämnda ovan gör det då de försvinner den 30e: september!

Du som har Playstation Plus kan under September månad ladda ned följande titlar: (Essentials/Kräver PlayStation Plus)

För mer info om spelen se trailern nedan:

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *