Glorious Gaming ger oss nästa generations modulära Tangentbord

Hårdvara Nyheter

Glorious Gaming, en ledande tillverkare av hårdvara för PC-gaming, presenterar GMMK 3 och tillhörande komponenter som kan kombineras på över en miljard olika sätt så att du kan skapa ditt eget drömtangentbord.

I stället för att bestämma hur tangentbordet ska se ut i förväg ger Glorious dig en möjlighet att själv skräddarsy det, så att utseendet, skrivkänslan och gaming-egenskaperna passar dina behov. Med ett GMMK 3-tangentbord kan du verkligen sätta din personliga prägel – och om du ändrar smak eller får nya behov kan du alltid ändra det igen, snabbt och smidigt.

Anpassning och tillgänglighet

GMMK 3 lanseras samtidigt som Glorious Boardsmith, ett sätt för dig att kombinera ihop ditt drömtangentbord och få det skickat, handmonterat och klart, direkt från Glorious verkstad i Dallas, Texas. Du blir guidad genom hela processen – och kan till och med lyssna på små ljudfiler hur de olika brytarna låter – så att du kan välja precis det som passar dig bäst

GMMK 3 finns i en mängd olika storlekar och monteringsalternativ:

GMMK 3 och GMMK 3 HE: 75 % / 100 % trådbundet (8 000 Hz polling rate på HE-modeller)

GMMK 3 Pro och GMMK 3 Pro HE: 75 % / 100 % trådbundet (8 000 Hz polling rate på HE-modeller) eller trådlöst via både 2,4 GHz och Bluetooth 5.2.

GMMK 3-serien finns tillgänglig på Glorious hemsida och i förmonterade versioner hos utvalda nordiska återförsäljare.

Rekommenderade priser:

  • GMMK 3: 1 749 kr
  • GMMK 3 HE: 2 549 kr
  • GMMK 3 PRO: 3 290 kr
  • GMMK 3 PRO HE: 3 979 kr

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *