Månadens PlayStation Plus Titlar – September 2024

Spel

Tycker du som jag att det är skönt att sommaren inte riktigt är slut ännu? (iaf värmevis) Jag förv’äntade mig kalla vindar å massor av regn under augusti men det har jag sluppit och förhoppningsvis du också!

Vi närmar oss September med storsteg och nu på torsdag släpps det efterlängtade Visions of Mana följt av Star Wars: Outlaws på fredag (Stor pepp på detta) i början av september, närmare bestämt den 6 e får vi leka med Astro Bot igen i det nya äventyret. I slutet på månaden får vi äntligen ett nytt mysigt Zelda spel till Nintendo Switch; The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom då det släpps den 26 e september

Gamescom gick suveränt och både Andreas och Rbecka är glada att vara hemma igen. Det kommer intervjuer och annat skoj på rullande band. Redan nu finns gameplay från kommande Phantom Blade Zero och Diablo IV; Vessel of Hatred. Tillsammans med videorecensioner på LEXIMAN och The Last Alchemist samt en hel del 10 min klipp! om du inte redan prenumerar på Biteminds Youtube kanal så gör det!

Augusti månad bjöd faktiskt på en bra line-up av titlar så tisdag den 2 a september är sista chansen att lägga till augusti månads titlar. Det fantastiska LEGO Star Wars : The Skywalker Saga har gått varmt tillsammans med fnissande åt humorn. Five Night At Freddy har jag inte hunnit spela men hört mycket bra av diverse vänner som spelat det mycket. Sist men inte minst Ender LILIES Quietus of the Knights som var ganska mysigt men jag tyckte det var lite tomt på något sätt (svårt att förklara men kanske inte är ensam om att tycka det?)

Du som har Playstation Plus kan under September månad ladda ned följande titlar: (Essentials/Kräver PlayStation Plus)

För mer info om spelen se trailern nedan:

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *