Spelinformation

 • Testad plattform: Windows | PlayStation 4
 • Utvecklare: Epos | Sennheiser
 • Utgivare: Sennheiser
 • Hårdvarutyp: Headset
 • Lämpar sig bäst för: Casual | Pro
 • Fungerar till: PlayStation 4 | Windows
 • Släpps: 2018-03-12

 

Ljud är en knepig sak att beskriva. Det är också en ganska induviduell upplevelse, trots att bra ljud är bra ljud och dåligt ljud är dåligt. Det är oftast svårt att beskriva exakt vad som är bra och vad som är dåligt, sätta fingret på ”just det där” eftersom jag skapat musik i tio år och kan en del om ljud vågar jag nog påstå att jag vet vad som låter bra och vad som låter dåligt. I alla fall baserat på hur saker låter i verkligheten kontra hur det låter i ett spel/gaming headset. Sennheiser har länge arbetat med att få till det perfekta ljudet. Deras produkter sträcker sig från kontor till pro Gaming och deras Epos serie är deras senaste satsning på gaming och här hittar du allt ifrån trådade till trådlösa headsets. GSP 370 tillhör de trådlösa. Så låt oss ta reda på hur dessa låter i videorecensionen nedan!

P.S! Vi är medvetna om felsägelsen ”730” i videorecensionen men det ska såklart vara ”370”

 

EPOS | Sennheiser GSP 370 Wireless Gaming Headset

8

Design

7

Byggkvalitet

7

Ljudkvalitet

8

Prisvärdhet

8

Plus

 • Otroligt lätta och sköna
 • Klart och tydligt ljud

Minus

 • Inga inställningar på PlayStation 4
 • kräver lite pill för att låta så bra som de kan