Spelinformation

 • Testad plattform: Windows | PlayStation 4
 • Utvecklare: Steelseries
 • Utgivare: Steelseries
 • Hårdvarutyp: Headset
 • Lämpar sig bäst för: Casual | Pro
 • Fungerar till: Mobil | PlayStation 4 | Windows
 • Släpps: 2018-03-12

 

Är du som oss så är troligen ljud väldigt viktigt för dig, vare sig du ska lyssna på musik eller spela något tv/dataspel. Steelseries har länge gjort kvalitativa headsets och vi recenserade senast deras Siberia P800 som jag använt flitigt sedan november 2015. Nu är det dags att se hurvida Steelseries Arctis Pro Wireless står sig. Spana in videorecensionen av Arctis Pro Wireless nedan som vi testat på både PlayStation 4 och Windows. Steelseries har även ett gäng headsets som fungerar till Xbox.

Steelseries Arctis Pro Wireless

7

Design

7

Byggkvalitet

7

Ljudkvalitet

7

Prisvärdhet

5

Plus

 • Stilrena
 • Blåtand funktion
 • Sköna att ha på sig under längre tid

Minus

 • Inte den bästa mikrofonen
 • För dyr
 • Inget stöd för Xbox