Spelinformation

 • Testad plattform: PlayStation 4
 • Utvecklare: SCE Bend Studio
 • Utgivare: Sony Interactive Entertainment
 • Genre: Action
 • Antal spelare: 1 Offline
 • Finns till: PlayStation 4
 • Släpps: 2019-04-25

 

 
Ingen har väl missat den första gameplay trailern som visades under E3 2016, där vi får se hur vår huvudperson smyger runt för att tillslut bli jagad av hundratals snabba Zombier. Jag trodde det skulle vara spelets huvudsakliga fiende, horder med Zombier. För det första så ska vi inte kalla dom Zombier utan ”Freakers” och för det andra så innehåller Days Gone så mycket mer än vad som ges vid första anblick. Vi får se det mänskliga förfallet. Hur människor beter sig mer och mer som djur och skoningslöst våldtar, mördar och skadar andra för egen vinning skull. Hur enstaka fraktioner av mäktiga människor som med antingen religiösa eller paranoida vanföreställningar tar makten och förtrycker dom svagare. Plus hundratals Freakers i svärm! 

Days Gone

8

Grafik

7

Ljud

8

Spelbarhet

8

Hållbarhet

7

Plus

 • Grafiken
 • Musiken
 • Vapnen
 • Svärmarna
 • Vädermotorn

Minus

 • Inget nytt
 • Vissa animationer
 • Enformigt