Natten fortsätter i den sarkastiska humorns tecken. På scen, förinspelat, står en kvinna som är helt hysterisk, svär och verkar rolig, samtidigt som det drivs väldigt mycket med både spelarna och utvecklarna själva.


Scum

Ett supermaxat survival-spel i en öppen värld där spelarna antar rollen som olika karaktärer med olika egenskaper. Dör du verkar det som att du då återuppstår som en zombie, eller om du blir en AI-styrd zombie som springer omkring i den öppna världen som allt eftersom kanske utvecklas till ett Zombie survival-spel, vem vet. Scum släpps i Augusti 2019.

Pepp: Ett spel som förändras allt eftersom.
Depp: Ännu ett Battle Royal-spel?


My Friend Pedro

Ett plattformsspel där du spelar som en parkour ragdoll som springer runt och gör livet surt för alla människor som finns, genom att peppra sönder dem och deras inälvor med skott från sina pickadoller. Allt detta i jakt på en… banan. Med hjälp av exempelvis stekpannor, skateboards och liknande för att göra det hela lite mer intressant. My Friend Pedro släpps till Nintendo Switch och PC under 2019.

Pepp: Verkar vara fyllt av action och variation.
Depp: Jakten på en banan, really?


 Metal Wolf Chaos XD

Utvecklarna FROMSOFTWARE tillsammans med Devolver Digital har tagit fram en Mecha-varg som har alla möjliga häftiga vapen till sitt förfogande. Spelet finns sedan tidigare till iOS, men ska nu alltså remastras för en häftigare upplevelse. Metal Wolf Chaos XD släpps till Xbox One, Playstation 4 och PC senare under året.

Pepp: Mechs är ju alltid häftigt!
Depp: Basically allt annat…