2017 har varit ett bra spelår. Många efterlängtade titlar släpptes, såsom: South Park: The Fractured but Whole, Horizon: Zero Dawn, Wolfenstein II: The New Colossus, Destiny 2 och många fler. Vår bevakning över E3 var extremt populärt och lovord från er hur proffsigt det var gladde oss enormt (vi ska bli ännu bättre 2018 och är enormt peppade inför detta). Sidan fixades till det bättre, men tyvärr kraschade även våra servrar vilket bidrog till att vi var utan hemsida i hela 70 dagar! Det blev en hel del streaming av diverse spel och mycket snygga bilar skapades i Gran Turismo Sport av Puppetmaster.

Eftersom vi hade en downtime på nästan tre månader bidrog detta tyvärr med att det blev färre recensioner än förra årets 90 till 49. Vi besökte även Techbrief i år igen vilket som alltid var bra och hade intressanta kommande prylar från allt mellan LG till Blue Microphones.

Momentum Podcast med Andreas och David (originalet) kom tillbaka minst lika bra som sist (om inte bättre). Nu lider året mot sitt slut och 2018 ser ut att bli ett fantastiskt spelår. Nästa år har Momentum Podcast en del överraskningar på gång! Vi kommer självklart Livesända E3 tillsammans med Bitemind Studios som även i år har hjälpt Musikhjälpen med deras produktion i Gislaved där de samlade in hela 244,000 kr! Det var väldigt många av er som röstade på ert favoritspel men tyckte att det borde vara helt valfritt och inte enbart spel vi recenserat, vi lyssnar och ser till att 2018 blir valfritt!

Här hittar du även resten av 2017 bästa titlar samlade i sin respektive kategori!

Sist men inte minst har alla på redaktionens fått välja ett spel 2017 som var bäst enligt deras personliga åsikt (där valet var fritt).

Studio23: Horizon Zero Dawn

Shades: Destiny 2

Tavasil: The Legend of Zelda: Breath of The Wild

Rollo: The Legend of Zelda: Breath of The Wild

Lillbirro: Guild Wars 2: Path of Fire

Deus: Horizon Zero Dawn

Puppetmaster: Horizon Zero Dawn

Det finns så många olika spel att se fram emot nästa år och om ni tittade på E3 (vilket vi hoppas att ni gjorde) fick ni ta del av en hel drös olika titlar från diverse olika utvecklare och genres. Vi här på redaktionen laddar våra batterier nu över jul och kommer tillbaka med kaffe, pepparkakor och spelsuget större än någonsin i början på januari nästa år. Ha en fantastiskt bra jul och ett gott nytt år! <3

Vi ses igen 2018!