Förutom Capcoms val att gå tillbaka med sina rötter i Resident Evil 7 med skräck i fokus istället för action fick vi även ta del av PREY som skrämde skiten ur många av oss på redaktionen och nu senast även The Evil Within 2. Nästa år kommer inte att bli annorlunda då det garanterat blir flera ”gömma sig bakom kudden”-moments eller panikskrik i kör från några ur redaktionen (vi nämner inga namn). Moons of Madness ser ut som en blandning mellan No Mans Sky och Alien, vilket antingen kommer att bli fantastiskt eller helt sämst. E3-titeln Days Gone som ställer dig mot larvigt många zombieliknande fiender bör få igång svettkörtlarna hos oss. The Last of Us Part II är en önsketitel men, som ni vet, händer det ofta att spelbranschen försenar sina titlar för att polera spelet lite extra. Så vi räknar med tidigt 2019 där. Supermassive Games PlayStation 4 VR-titel The Inpatient verkar lovande. Sist men absolut inte minst så kan vi hålla tummarna för att skaparna bakom Payday Overkill levererar ett för djävla bra The Walking Dead spel.