Årets Pc Gaming Show öppnas med ett rörande intro om det underbara band som finns mellan människa och dator! Efter lite snabba välkomnanden och lite lätt skämtade från programledaren så hoppar vi snabbt in i årets nyheter! 

Xcom 2 War of the chosen 
Vi börjar med en expansion! Xcom 2 War of the chosen är den största expansionen som Firaxis Games gjort, vi blir lovade fler fiender, nya funktioner, platser och nya classer och massvis med nya leksaker för Xcom fansen!

Pepp: Intressant med nytt content till Xcom 
Depp: kvalitet över kvantitet brukar jag säga.   Ooblets
Ett spel som ser väldigt mysigt och gulligt ut! Presenterades som en mix av harvest moon, pokemon och adventure time! En liten filmsnutt fick vi se och jag skulle nog också beskriva det på det sättet! Intressant mix men kommer det att leverera?

Pepp: Ser jättemysigt ut!
Depp: Ser inte ut som något jag skulle spela men smaken är som baken!Battletech 
Mega robotar som bankar plåten ur varandra! Med både single och multiplayer upplevelse och möjlighet att spela vidare efter storyn är över så går det väl bara att se fram emot Battletech!

Pepp: Gameplay som visades såg intressant ut.
Depp: Enformigt? Mount and Blade 2 Bannerlord
Rid in i strid och möt dina fiender på slagfältet i Mount and Blade 2 Bannerlord! Vi får i stort sätt bara se ett litet klipp med ett par strider och spelet lyckas se ganska coolt ut ändå enligt mig. Så vi får hoppas att det kommer att bjuda på en bra medeltida krigsupplevelse.

Pepp: Trailern såg häftig ut! 
Depp: Combat såg något stel ut.Total War Warhammer 2
Denna presentation börjar med lite snack om att det finns hela fyra nya grupper och fyra nya kontinenter. De fyra nya grupperna är Dark Elves, Lizardmen och High Elves vi får dock inte veta den fjärde rasen än, det får bli en överraskning! Vi får se lite av en strid mellan Lizardmen och Highelves och jag som är en warhammer nörd tycker självklart det ser mycket lovande ut. Den 28:e September kan vi få hem Total War Warhammer 2! 

Pepp: Warhammer är coolt, Total War är coolt, så detta spelet kommer bli supercoolt 
Depp: ?Shadowverse – Wonderland Dreams 
Ja här finns inte så mycket mer att säga än, nya kort till shadowverse detta är det 5:e kortpaketet till det kända kortspelet och det kommer innehålla 104 nya kort! 

Pepp: Vet inte riktigt.
Depp: Kortspel är inte riktigt min grej förutom Gwent.Destiny till PC
Yes Destiny 2 kommer till PC! Under showen så kommer TeftyTeft (streamer och youtuber) in på scenen och intygar att Destiny 2 på PC är väldigt bra och han är väldigt nöjd efter att ha testat det! Han fortsätter med att säga att om fansen gillar Destiny så kommer de älska Destiny 2 på PC!

Pepp: Kommer kunna pusha spelet ännu längre med PC.
Depp: vet inte riktigt, vill du ha det på konsol så skaffa det till konsol. Tunic
Du spelar som en liten räv som springer omkring på äventyr och möter olika bossar och fiender. Grafiken ser helt otrolig ut med alla färger och spelet ser även ut att flyta på väldigt bra.

Pepp: Ser väldigt fint ut.
Depp: Kanske inte passar alla.PlayerUnknowns Battlegrounds
Vi får lite nyheter till spelet som har tagit internet med storm! Battlegrounds har fångat väldigt många människors intresse och har vuxit väldigt fort. Player Unknown kommer till scenen och pratar om vad vi kommer få se i spelet framöver, så som att faktiskt kunna klättra över väggar och andra hinder som förr var något av ett problem! Det kommer nya vapen och mycket annat men något som fångade mitt intresse var att man kommer kunna kolla tillbaka på sina matcher och kunna kolla dina kills i slow motion vilket kommer bli väldigt coolt!

Pepp: Kommer bli roligt att följa spelet och se hur det utvecklas!
Depp: Hur länge kommer vi får vänta på allt detta?Rising Storm 2/Killing Floor Incursion/Killing Floor 2 
Här lovas det bara mer content lite snabbt till Rising Storm 2 men ingenting specifikt! Det pratas även snabbt om Killing Floor incursion VR som ser väldigt creepy ut! Sedan får vi se lite av Killing Floor 2 Summer Sideshow som ser helt galet ut med clowndräkter och freakshow monster, spelet har behövt att något nytt händer! Summer Sideshow är bara tillgängligt under en månads tid men det är skönt med lite skillnad, hoppas på mer sånt framöver!

Pepp: Skönt med lite nytt.
Depp: Synd att det bara är tillfälligt.Forza Motorsport 7
Ett spel som ser otroligt snyggt ut och som kommer till PC, tror dock det kommer kännas skumt med mus och tangentbord till ett sånt här spel (om någon kommer använda det) 

Pepp: PC styrka 
Depp: Hoppas innerligt ingen kör det med mus och tangentbord.Sea of Thieves
Ett piratspel med humor som ser ut att bli en rolig upplevelse

Pepp: Piratspel! 
Depp: Får vänta till 2018. The Last Night
Ser ut som att bli ett bra plattform spel där storyn kommer betyda jättemycket! Med lite speciell setting så sticker spelet ut lite det ser lite mörkt och dystert ut men ändå väldigt detaljerat. Jag tror att The Last Night kommer bjuda på en väldigt unik spelupplevelse!

Pepp: Ser ut att bjuda på något nytt
Depp: Skum grafikYlands
Från skaparna av Dayz och Arma 3 kommer ett spel som inte är likt nått utav dem förutom överlevnads aspekten. 
Det är ett spel som kommer få kreativa människor att skina då det ser ut som att det går att göra vad som helst och utforska allt möjligt! 

Pepp: Du kan göra allt möjligt!
Depp: Gillar inte grafikenGriftlands
Tecknat Sci-Fi Rpg det lilla vi får se ger oss inte jättemycket men vi vet att det kommer sent 2017 eller tidigt 2018, kommer bli intressant när vi får se lite mer av Griftlands!

Pepp: Cool Setting
Depp: Kanske inte lockar majoriteten av gamersLone Echo/Echo Arena  VR
Lone Echo är single player upplevelsen som ser ut att vara jätte interaktivt spel i VR som utspelas i rymden. Alla rörelser i trailern ser super smidiga ut vi får väl hoppas att det är lika smidigt när det släpps.
Echo Arena är mulitplayern i spelet som ser ut som en typ av rymdhandboll som ser ut att kunna bli en häftig multiplayer upplevelse!

Pepp: Ser ut att vara ett VR spel som kan fungera bra
Depp: Kommer allt funka så smidigt som det ser ut?Lawbreakers
Presenteras och pratas om lite snabbt sen får vi en liten video med streamers/gamers som säger vad dem tycker om spelet än så länge.
Det ser ut som vi kommer kunna se fram emot ett spel i väldigt högt tempo, agressivitet och stress på bästa möjliga sätt!

Pepp: Många som verkar gilla det redan.
Depp: Kommer det skilja sig jättemycket från andra fps titlar?Wargroove
Ser ut som ett spel med mycket frihet och som verkar väldigt simpelt för alla att använda. Skapa dina egna scenarion med en väldigt simpel map creator och bara njut av ett tur baserat strategi spel! 

Pepp: Ser väldigt simpelt ut att bygga upp sina egna planer och uppdrag.
Depp: Kommer folk fastna för det? Middle Earth Shadow of War
Som jag har väntat på detta spelet och nu vet vi när det släpps, den 10:e Oktober kan vi se fram emot att få spela det nya Shadow Of Mordor. Med det bästa från det förra spelet och det som utvecklarna lärt sig från förra spelet har dem försökt skapa den bästa spelupplevelsen för oss gamers! 

Pepp: Längtat som attans. 
Depp: Hoppas det håller måttet.Age Of Empires Definitive Edition
En remaster för ett spel med legend status hos de flesta gamers. Age Of Empires har gjorts om ordentligt och ser betydligt fräschare ut och vi kommer kunna avnjuta denna klassiker och få se den i ett nyare skick vilket är ganska kul! 

Pepp: Kul med en liten nostalgi tripp.
Depp: Hade varit roligare med något helt nytt.