Nintendo öppnar starkt med att visa en snabb mashup av spel som kommer inom en snar framtid, med både nya ansikten och ansikten som vi sett förut så har nintendo många intressanta titlar i år! 

Xenoblade Chronicles 2
Detta spelet ser ut att kunna leda oss in på en episk resa. Efter att ha sett trailern så måste jag säga att det ser ut som en korsning mellan Final Fantasy och Monster Hunter! Kan komma att bli väldigt intressant. 

Pepp: Ser ut som ett bra äventyrsspel.
Depp: Voice actingen fick mig att bli lite tveksam.Kirby
Världens mest kraftfulla rosa hjälte är tillbaka och ger mig en skön känsla av nostalgi! Vi får se att ett Kirbyspel kommer att släppas 2018 och jag är väldigt taggad! 

Pepp: Ett Kirby spel!
Depp: Vänta till 2018.Pokken Tournament Deluxe
Pokemon var en serie jag älskade att kolla på när jag var mindre, jag samlade kort och jag spelade spelen! Därför tycker jag att Pokken Tournament Deluxe ser ut att bli ett spel jag hoppas kan vara nästa stora grej inom Pokemon. Vi får även veta att ett till spel från detta underbara universum är under produktion till Nintendo Switch, detta kommer inte ut förens nästa år dock.

Pepp: Ser jättemycket fram emot en ny generation pokemon spel.
Depp: Kommer det lyckas fånga den äldre generationens pokemon fans såsom dem nya? Metroid Prime 4 
Då vi inte riktigt får se något om detta så kan vi bara säga att Metroid Prime 4 är under produktion för Nintendo Switch.

Pepp: Metroid är ganska kul.
Depp: Vet inte riktigt något om det än. Yoshi
Ett nytt Yoshi spel kanske är precis vad vi alla behöver! Trailern ser iallafall jättemysig och rolig ut och kommer nog kunna bli en rolig upplevelse för Nintendo Switch ägare, vi får spela som Yoshi igen någon gång 2018! 

Pepp: Yoshi är en av mina favorit spel karaktärer.
Depp: 2018 Fire Emblem Warriors 
En super dubbad trailer visar oss Fire Emblem Warriors, ett anime liknande spel som handlar om ett gäng hjältar som ska rädda sitt folk från en ond drake som satt landet i kaos och förödelse. Låter inte jätte originellt så vi får väl se om det lyckas leverera.

Pepp: Grafiken ser ganska cool ut.
Depp: Känns inte som något jag inte sett förut. Zelda Breath Of The Wild DLC
Yes! Det nya Zelda spelet får mer content i form av två DLC pack. Det ser ut som att fans av spelet kommer få avnjuta ännu mer härliga äventyr med The Master Trials och The Champions Ballad! De fyra nya karaktärerna vi får se i The Champions Ballad kommer finnas som Amiibo och kunna användas i The Legend Of Zelda Breath Of The Wild.

Pepp: Kul med ännu mer content till Zelda.
Depp: Ser inte hur det skulle finnas något deppigt med detta.Mario + Rabbids Kingdom Battle 
Kommer finnas exklusivt till Nintendo Switch. Galna kaniner överallt som rubbar balansen så Mario och hans vänner måste nu rätta till saker! Spelet släpps den 29:e Augusti. 

Pepp: Verkar som ett coolt tur baserat spel.
Depp: Är betydligt mer taggad inför den andra Super Mario Titeln.Rocket League Nintendo Switch
Rocket League kommer alltså till Nintendo Switch och det kommer med exklusivt material så som bilar och annat! Det jag tycker verkade intressant var cross plattform möjligheter, du kommer då kunna möta dina vänner som kanske spelar på konsol genom ditt Nintendo Switch! 

Pepp: Cross plattform.
Depp: Spelas Rocket League lika mycket fortfarande?Super Mario Odyssey
Det här är något som ser ut att bli riktigt bra! Alla vet vad Super Mario är då vi har fått njuta av dessa spel i så många år och det ser verkligen ut som att det har lagts ner mycket tid och kärlek på detta spelet. Odyssey är skeppet Mario kommer använda för att åka till olika platser i spelet. Vi ser också att hans hatt används till att ta över fiender och prylar och det set ut som att detta fungerar väldigt bra i spelet! När jag ser trailern till Super Mario Odyssey så sitter jag bara och ler jag hoppas verkligen detta blir så bra som det ser ut! 

Pepp: Super Mario med lite nytänk och väldigt mycket att göra!
Depp: Hoppas inte hypet dödar spelet. Metroid Samus Returns 
Nintendo 3DS finns ju faktiskt också och vi kommer få en helt nytt uppbygd Metroid Samus Returns till just Nintendo 3ds! 
Metroid är det många gamers spelat iallafall någon gång i sitt liv och detta ser ut som en bra omarbetning av ett spel som förtjänar en lite nyare version av sig själv! 

Pepp: Ser ut som en bra ”remaster”
Depp: Vet inte om det finns något depp med denna faktiskt.