Bethesda börjar hela sin E3 med att de anställdas barn och de anställda pratar om hur det är att jobba med Bethesda och hur dem lever sin dröm. De ger av sig en ”familjkänsla”. Sen släpper dem in oss i vad de kallar ”Bethesdaland”.

VR:
Doom VFR, blir nästan lite ”on-rail shooter”, men finns ju en viss charm bakom att slita sönder demoner, skjuta häftiga pistoler i VR. 

Fallout VR, man får ta sig runt i Fallout universumet, ta på sig en power armor och ha shoot-outs med raiders.

Pepp: Det kan vara en cool känsla att vara i Fallout-universumet och slita monster i stycken i VR.
Depp: Det kan säkert bli lite långdraget att spela i VR och kanske lite opraktiskt.

Elder Scrolls Online – Morrowind
Expansion till ESO där man får åka ”tillbaka” till Morrowind, med ny klass och nytt content. Detta är nog för den som har spelat det gamla Morrowind och vill återvända med en ny identitet och helt andra förutsättningar.

Pepp: Ser ut att ha rätt så mycket nytt content för de som har nått max-lvl och vill ha nytt content.
Depp: Räcker det för att hålla kvar/dra in spelare?

Creation club
Nya items, färdigheter och gameplay skapat av Bethesda och utvecklare utifrån såsom de bästa community kreatörerna inom modvärlden som man kan köpa med credits.

Pepp: Häftigt?
Depp: Det finns redan mods som ger samma sak men är helt gratis!

The Elder Scrolls: Legends
Ännu ett kortspel som ska försöka konkurrera ut Hearthstone och Gwent… Kanske inte konkurrera ut, men ge folk som föredrar Elderscrolls-universumet över de andra ett kortspel att spela. De kommer släppa det till Android och iOS. Det kommer även Skyrim-relaterade kort för de som inte fått nog av drakar och iskallt väder.

Pepp: Kortspel för TES fantaster.
Depp: ”Ännu ett kortspel”

Skyrim till Nintendo Switch
Första gången ett TES spel kommer till en Nintendo konsol, med amiibo support så man kan spela som Link i Skyrim, det är väl coolt? Med unikt extramaterial du inte kunnat ha innan på en konsolversion i Skyrim, möjlighet till att använda switch kontrollerna lite som Wii-motes och slåss, blockera och skjuta pilar med! Wow!

Pepp: Portabelt Skyrim!
Depp: Uttjatat med Skyrim och något mods på PC kan lyckas med.

Dishonored – Death of the Outsiders
Här så spelar du som Billie Lurk och återförenas med din mentor, den legendariska lönnmördaren Daud, med uppdraget att lönnmörda ”The Outsider”. Med nya krafter, färdigheter, fiender, combat system och miljöer. Kommer bli häftigt att se hur de ska lyckas med detta.

Pepp: Detta är inte en DLC!
Depp: What?

Quake Champions
Detta är vad Bethesda har att erbjuda E-sport världen, vad de själva kallar för att ”ta det till nästa nivå inom e-sport”. De bjuder karaktärer som har unika abilities, gamla familjära vapen, nya vapen, nya maps i ny fräsch grafik.

Pepp: Hoppa runt och skjuta sina polare.
Depp: Hade vart kul om någon ”quake-legend” var med

The Evil Within 2
Med Evil Within 2 så kommer du att ha något du kommer kunna spela när solen inte orkar vara uppe längre och går och lägger sig. Efter att man har överlevt det förra spelets hemskheter så ska man nu återvända för att ha en chans att återfinna sin dotter som dog i en husbrand. Med ett release datum på fredagen den 13:e oktober kommer förhoppningsvis spelet få dig att köra en extra maskin tvätt.

Pepp: Läskiga spel är något jag peppar för
Depp: Är det läskigt nog?

Wolfenstein II: The new Colossus
En fin liten video där en massiv metallhund välter av en bil från en stackars person som lyckats få den över sig introducerar oss för Wolfenstein II. Du befinner dig i Amerika och ska bygga upp en motståndsrörelse mot nazisterna som har kontroll över USA och ”få tillbaka själen i det amerikanska folket”. Vi fick se hur man kunde gränsla denna massiva metallhund och rida runt och bränna nazister med dess eldkastare den gömde i sin mun.

Pepp: Time to stomp some nazi butt!
Depp: No?

Rent allmänt tycker jag att Bethesda kunde bjudit på mer intressanta titlar eller längre gameplay-tid i spelen för nu kändes det som att allt gick så fort och så var konferensen över.