Andreas Westman och Linus Torstensson ger er det bästa från Gamescom 2016

Vi kommer förutom att ge er intervjuer, hands-on/åsikter på de senaste titlarna även ge er en hel del från mässgolvet genom diverse livesändningar. Dessa ser du på vår Facebooksida! så följ oss och håll dig uppdaterad

Livesändning 1 – Peppen!

Livesänding 2 – Microsoft Playday

Livesändning 3 – Ubisoft for Honor

Gamescom day zero

 

Status uppdateringar från Gänget 

Måndag 16e Augusti

kl 10:00
Frukost Just nu sitter vi och dricker blaskigt hotell kaffe i utkanten av Köln och funderar på dagens väsentligheter. Frågor vi ställer oss är vad är Sea of Thieves för ett spel, kan man byta hattar och kommer det finnas möjligheter att skapa lag. Är Xbox One S något att ha . I vilket fall så kommer diskussionen fortsätta hela vägen till Microsoft pressmöte i eftermiddag. Ha det gött från Linus och Andreas i Köln.

kl 14:00
Vi har precis kommit fram till Microsoft Showcase visningen och här bjuds vi på ReCore, Titanfall2, Sea of Thieves, Gears of War 4, Forza Horizon 3, Fifa17 och Halo Wars 2 Skönsång av pirater och vi börjar direkt med spelet Sea of Thieves.
kl 14:45
Dagen är räddad vi fick sleave tattoos med pirat tema, vem blir inte glad för det. Jarrrrrrgh
Kl 19:00
Starbucks and Wifi
Nu sitter vi på Starbucks och äter dagens första Lunch/middag och funderar över vår upplevelse. Imorgon är det en ny dag med massor av nya intervjuer och upplevelser.
Kl 21:50
Snitsel…Sitter på hotellet och drömmer om Snitsel medan de sista filerna laddas upp. ses imorgon