E3 2016 – Ubisoft presskonferens samanfattning

E3 2016 – Ubisoft presskonferens samanfattning

Ubisoft presskonferens:

Just Dance 2017
– Ghost Recon: Wildlands
– South Park: The Fractured but Whole
Tom Clancys The Division – Underground / Survival
– Eaglefly
– Star Trek: Bridge Crew
– For Honor
– Thatum
– For Honor
– Grow up
– Trials of the Blood Dragon
– Assassin´s Creed The Movie
– Watch Dogs 2
– Steep
– Personliga åsikter


Just Dance 2017

ethreejustdanceseventeen

Även i år bjuds vi på ett dansspel ifrån Ubisoft vilket de faktiskt gör riktigt bra. Upplägget är precis som tidigare, vid köp av spelet erbjuds omkring 40 låtar, men över 200 låtar kommer finnas tillgänglig i en sorts av marknad där man kan köpa loss låtarna. Kika in trailern så ser ni lite vad det handlar om.


Ghost Recon: Wildlands

ethreeghostreconwildlands
Strategi och teamwork är viktigt för att kunna slutföra uppdraget. Det finns ett par högteknologiska verktyg att använda sig av, exempelvis en drönare som kan markera fiender eller ge en överblick på vad som komma skall. D kan ta dig fram i världen på både bilar och motorcyklar, säkert även andra fordon vi inte sett ännu. 17 Mars 2017 släpps Ghost Recon: Wildlands och vi är pepp på co-op!


South Park: The Fractured but Whole

ethreesouthpark

Klassisk South Park-humor inpackat i en uppföljare till South Park: Stick of Truth. Här handlar det om ett äventyr som kommer kunna spåra ur precis när som helst. Förhandsbokar du spelet nu får du dessutom tillgång direkt till föregångarna South Park: Stick of Truth. Den 6 September släpps dock The Fractured but Whole till Xbox One och Playstation 4. (och jag det låter onekligen som The fractured butthole när du säger det)


Tom Clancys The Division – Underground / Survival DLC

ethreethedivisiondlc

Under New Yorks gator kommer en ny motståndskraft att sätta stopp för spelarens framfärd. Den 28 Juli släpps expansionen Underground till Xbox One och PC-spelare medan PlayStation 4 ägare får vänta tills den 2 Augusti. Utöver Underground kommer även expansionen Survival att släppas senare i år, även det tidsexklusivt för Xbox one och PC. Survival expansionen verkar handla om överlevnad mot naturen och att samla på sig förnödenheter för att överleva.


Eagle Flight

ethreeeagleflight

Eagle Flight är ett VR-spel som låter spelaren ta sig an rollen som en örn, och det vi får se på presskonferensen är ett Capture the flag-läge där två lag om tre spelare i varje ställs mot varandra. Målet är att fånga en råtta, samtidigt som de ska undvika motståndarna som kan skjuta projektiler mot dig för att överta råttan och ta den tillbaka till sitt eget lags bas. Spelet släpps i höst till alla VR-enheter


Star Trek: Bridge Crew

ethreestartrekthebrigdevr
”VR is all about opening the final frontier” Star Trek VR-spel där man samarbetar och styr ett skepp genom universums alla faror som lurar där ute. Studio23 fick någon form av psykos och började skrika på alla i redaktionen att akta oss för Borgs..


For honor

ethreeforhonor

En effektfull trailer visar hur tre fraktioner påbörjade sitt 1000 års långa krig som pågår än idag. Världens mäktigaste och modigaste krigare har slagits och fortsätter slåss. Spelet kommer lanseras på alla hjärtans dag den 14 Februari 2017 till samtliga plattformar.


Grow up

ethreegrowup

Uppföljare till förra årets största överraskning Grow Home verkar bjuda på massa nyheter så som möjligheten att flyga, plantera hopp-svampar och utforskandet av massa okända planeter. Spelet släpps i Augusti till PlayStation 4, Xbox One och Windows.


Trials of the Blood Dragon

ethreetrailsoftheblooddragon
Ett Trials spel blandat med actionspelet Blood Dragon där du numera kan springa runt på enskilda banor, skjuta på robotar och leka actionhjälte. Finns ute just nu på PlayStation 4, Xbox One och Windows.


Assassin´s Creed The Movie

ethreeassassinscreedmovie

Frank Marshall som står bakom bland annat: Bourne filmerna och Indiana Jones är producenten bakom spelfilmen av Assassin´s Creed. Både karaktärerna och manuset är helt nytt för spelserien och utgår inte från något specifikt spel utan blandar fritt med influenserna från hela serien. Mikael Fassbender spelar huvudrollen som filmens lönnmördare. Den 21 December lanseras filmen och förhoppningsvis även i Svenska biografer.


Watch Dogs 2

ethreewatchdogstwo
I denna installation av spelet kommer du arbeta tillsammans med Deadsec som är en respekterad hackergrupp som använder sig av social media och reklampelare för att skicka ut viktiga meddelanden. Inte nog med det går det även att interagera med större delen av världen och främst då allt som styrs av någon sorts elektricitet eller tillgång till internet. DLC till spelet kommer vara tidsexklusivt på en månad för PlayStation 4-ägarna. Planer finns även på att göra en film av Watch Dogs.


Steep

ethreesteep

Äventyrsspel som handlar om att jaga adrenalinkickar genom att slänga sig utför ett berg med skidor eller snowboard, kasta sig utför berget och veckla ut en fallskärm och bara njuta på vägen ned. Vi vet åtminstone en på redaktionen som just nu sitter och gråter av lycka.

 


– Personliga åsikter

Studio23 personliga åsikt:

Ayisha Taylor äger som alltid och Ubisoft borde aldrig byta ut henne mot någon annan!!!!

Ghost Recon Wildlands, laglösa och kokain styr. Bolivia har ballat ur och ghost recon gänget tar sig in och ska avsluta el svenjo ( inte svensk) som är en knarkkung i Bolivia. 4 player co-op med massvis av olika strategier, Ubisofts största spelvärld. Tänk Metal Gear Solid V fast med 3 andra spelare och du får Ghost Recon Wildands. Minus för fjantig konversation mellan de två spelarna. Spelet släpps den 7 mars 2017

Pepp nivå på Ghost Recon Wildlands 9 av 10

South Park the fractured but whole är fortsättningen på stick of truth som jag inte hunnit spela som tur är får jag The Stick of Truth om jag förbokar spelet till PlayStation 4. I detta spel är det inte fantasy som gäller utan kidsen från South Park leker istället superhjältar. Jag önskar att jag spelade The Stick of Truth men jag antar att jag kan spela uppföljaren utan att ha spelat föregångaren. Du kommer få skapa egna klasser och få superkrafter (lite som DC universe online) South Park gänget berättar om din backstory och lägger in olika sjuka saker som mamma hade sex med pappa du blev ärrad för livet o.s.v. Stridssystemet är inte turbaserat längre utan du kan styra din karaktärer, fis systemet är uppdaterat och nu kan du använda de för att styra rymd och tid. .Jag längtar efter att sätta mig in i kiss och bajs humorn vi alla behöver. South Park är roligt punkt.

Pepp nivå på South Park The Fractured but Whole 9 av 10

Mer The Division The underground visas upp och varje gång du spelar skapas nya unika utmaningar så ingen gång ska vara lik den andra. Underground kommer ut den 2 augusti till PlayStation 4 och till Pc och Xbox One  28 juli. Ghost Recon, Splinter Cell och Rainbow Six dräkter får alla gratis eftersom Ubisoft fyller 30 år så länge du är medlem i Ubisoft Club när tillägget Underground kommer ut. Nästa tillägg Survival visas upp och kommer först till Xbox One och Pc och handlar om du mot naturen och kampen att samla på sig föda och andra förnödenheter. Som jag nämnde tidigare vet jag inte om detta är tillräckligt för att jag ska gå tillbaka och spela The Division.

Pepp nivå på The Divisions DLC Undergound och Survival 5 av 10

VR generellt intresserar mig inte visst var Star Trek coolt och verkade ganska ballt och Eagle flight såg mysigt ut, men jag och VR har inte riktigt hittat varandra ännu

Pepp nivå på all VR som Ubisoft visade upp 0 av 10

Jag har svårt att sätta mig in i For Honor och om det är bra, visst ser det coolt ut men Gameplayen vi får se ser så stel ut. Karaktärerna i bakgrunden rör sig om stenbitar tycker jag. Den övertydliga vita cirkeln som visar vem och vad du attackerar känns sjukt överdriven och som om “hey idiot this is what you are fighting right now, you can change targets with the R3 button” Visst kan jag ändra åsikt men det jag ser känns stelt, men time will tell när jag väl testar spelet. For honor släpps den 14 februari 2017 aka alla hjärtans dag.

Pepp nivå på For Honor 4 av 10

Grow Home gav mig psykoser (även om dessa var positiva) det kan även ha med att göra att jag gick på smärtstillande, men roboten Bud minns jag som charmig och att Grow up utannonseras ser jag som ännu en bra psykos jag ser fram emot, det behöver inte alltid vara tunga stories i ett spel som ska berättas ibland kan det vara skönt att bara spel. Massvis med nya sätt att spela och du kan ta dig hela vägen till månen och spelet kommer till samtliga plattformar under augusti i år.

Pepp nivå på Grow up 6 av 10

Finlands president och hans lite tjockare kompis går upp på scen och avslöjar Trails of the Blood Dragon vilket började som en bra tease men avslöjade ett spel som bara gjorde mig besviken… DAT fail.

Pepp nivå på att bli lurad och blanda blood dragon och trail 1 av 10

Michael Fassbender Kommer upp på scen och pratar om Assassin’s Creed filmen som ska bli intressant att se när den kommer på bio den 21 december i år, dock vet jag inte om jag tycker att film hör hemma på E3 och sist var det Need for Speed filmen som var uppe på scenen under föra årets E3.

Pepp nivå på kommande Assassin’s Creed filmen genom den nya sneak peak trailern 5 av 10

Watch Dogs 2 gameplay visas upp och jag känner direkt mer pepp inför detta än föregångaren och äventyret ser onekligen coolt ut, styra drönare, hacka saker, parkour, ja Watch dogs 2 tilltalar mig som gamer rejält Playstation 4 ägare för dessutom tillgång till alla tillägg en månad innan alla andra. Collector’s Edition ger dessutom en liten radiostyrd robot.

Pepp nivå på Watch Dogs 2 7 av 10

Steep är ett sportspel så jag låter det hela vara osagt.

Pepp nivå för Davids osagda ord om Steep 0 av 10

Lillbirros personliga åsikt:

En mycket bra och avvägd presskonferens som bjöd på en hel mängd med matnyttig information om deras spel. Till skillnad från andra presskonferenser under E3 så långt kändes det nu som att hypen faktiskt var på riktigt och spel som Watch Dogs 2 och For Honor är spel som jag personligen kommer se fram emot att få lägga vantarna på. Watch Dogs 2 är det som ser absolut häftigast ut såhär efter ett par minuters trailers och gameplay teasing, men spel som Grow Up och Trials of Blood Dragon tror jag definitivt kommer bjuda på en hel del speltimmar.

Relaterade Inlägg

1 Kommentar

  • avatar
    CtrlAltElite | E3 2016 alla tider och info! 14 juni, 2016 at 17:09

    […] Ubisoft […]

  • Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.