Samlade Nyheter – Vecka 23

Samlade Nyheter – Vecka 23

Denna vecka:

–  XCOM 2 kommer till konsol i september
Injustice 2 läckt innan E3 avslöjande
Overwatch kan få crossplay mellan PlayStation 4 och xbox one
Watch Dogs 2 läcker ut innan utannonsering
E3 2016 är runt hörnet!


xcomtwoconsolenews

XCOM 2 kommer till konsol i september

Succé-spelet Xcom 2 kommer att släppas i September till konsol. 2K som är utgivare av spelet meddelar att man kommer släppa spelet till ett något reducerat pris jämfört med PC-versionens pris på £39.99 eller cirka 500 kr här i Sverige. Firaxis är dock inte de som kommer utveckla spelet till konsol, utan nu ger man The Workshop möjlighet att visa sig på tårna och leverera en härlig nyversion av spelet.

Läs vår Recension på XCOM 2 här.

Injusticetwonews

Injustice 2 läckt innan E3 avslöjande

E3 är runt hörnet och drar igång redan nu på söndag. Men innan mässan dragit igång har Injustice 2 redan läckt ut och att det ska släppas. Fghtingspelet blandar alla möjliga seriekaraktärer så som Batman och The Flash. Förvänta er att få veta mer om spelet under mässan och allt som har med releasedatum och liknande att göra, men tills vidare vet vi bara att spelet kommer visas upp.

Se vår videorecension på Injustice: Gods Among us här.

Overwatchblancenews

Overwatch kan få crossplay mellan PlayStation 4 och Xbox one

Spelvärlden har knappast missat Blizzards senaste FPS-mästerverk Overwatch. Utvecklarna och en av de styrande käpparna i Overwatch, Jeff Kaplan, undersöker nu möjligheten att köra ”Crossplay” mellan Playstation 4 och Xbox One. Med detta menas att du som exempelvis Xbox One-spelare kan stöta på en spelare ifrån Playstation 4. Det problem som dock fortfarande kvarstår är arbetet med nätverkskoden och hur det ska kunna optimeras på bästa sätt för crossplay då de båda konsolerna har olika ”rates” när det kommer till hur spelet flyter på, agerar vid skjutandet mot motståndarna och liknande.

Se videorecensionen av Overwatch här.

Watchdogstwonews

Watch Dogs 2 läcker ut innan utannonsering

Ett spel som fått både bra och mindre bra kritik när det lanserades var Watch Dogs där spelaren tar sig an rollen som en ninjahacker. Spelet påminner om en blandning av GTA och Assassin’s Creed, och i veckan avslöjades att spelet kommer få en något efterlängtad uppföljare i form av Watch Dogs 2. Spelet har redan fått ett lanseringsdatum som infaller den 15 November, och vi kan nog förvänta oss se mycket av det här spelet under E3.


ethreesixteennews

E3 2016 är runt hörnet!

E3 2016 hålls sedvanligt i Los Angeles och kommer i år gå av stapeln den 14-16 Juni. Vi kan förvänta oss häftiga konferenser ifrån ”The Big Three”; Nintendo, Microsoft och Sony. Men utöver det lär vi se en hel del spel utannonseras samtidigt som några spel får mer kött på benen genom satta releasedatum och liknande. Vi här på Ctrlaltelite.se kommer att bevaka hela eventet, streama presskonferenserna och sammanfatta dem åt er, och hålla er väl uppdaterade med allt smågodis som spelvärlden bjuds på genom mässan.

Se E3 2015 sändningarna här.

Relaterade Inlägg

Inga Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.