Samlade Nyheter – Vecka 21

Denna vecka:

– Destinys kommande expansion heter ”Rise of Iron”
Polyphony Digital boss Kazunori Yamauchi vill att GT SPORT ska vara fullt VR kompatibelt
Bloodborne är veckans super deal
7 Days to Die släpps snart till PS4 och Xbox one
Ny Xbox one model presenteras under E3?
Resident Evil Umbrella Corps får bekanta banor och karaktärer


Destinyriseofironnews

Destinys kommande expansion heter ”Rise of Iron”

Det är oerhört kul när spel som redan lanserats fortsätter att växa. Destiny är ett praktexempel som nu avslöjar sin kommande expansion, Rise of Iron, och som ska släppas i September om allt går enligt planen. Här kommer det finnas tillgång till en ny raid samt lika mycket innehåll som alla de första expansionerna tillsammans. Bara det låter lovande, och med tanke på att Destiny 2 tidigare var planerat att släppas till vintern, berättar nu Luke Smith som levererade The Taken King till oss spelare, att Destiny 2 släpps under nästa höst.

Gtsportnews

Polyphony Digital boss Kazunori Yamauchi vill att GT SPORT ska vara fullt VR kompatibelt

Att VR, Virtual Reality, blivit stort är det inget snack om. Kazunori Yamauchi, bossen över Polyphony Digital och som ligger bakom kommande Gran Turismo Sport hoppas man kan göra spelet helt kompatibelt med VR. Han säger att planen är att Gran Turismo Sports ska lanseras i nära samband med Playstation VR, och då pratar vi i Oktober senare i år. Om det här är ett smart drag återstår fortfarande att se, men det låter onekligen intressant tycker vi på redaktionen.

Bloodbornreanews

Bloodborne är veckans super deal

Bloodborne Game of the year edition finns ute på rea nu på Playstation store för alla som inte har sett detta! Om ni har missat att spela Bloodborne eller helt enkelt inte kommit till skott att köpa det så finns det ingen bättre tid att göra det! Spara 50% på Bloodborne Game Of The Year Edition som innehåller The Old Hunters DLC och kostar endast 289:-! Om du inte är speciellt intresserad av DLC så finns även standard versionen av Bloodborne tillgänglig för bara 219 kr, rean gäller till den 1:a Juni!

Sevenwaystodienews

7 Days to Die släpps snart till PS4 och Xbox one

Zombie survival har blivit en väldigt stor genre under de senaste åren, detta kan vi se med titlar som The Walking Dead, DayZ och massor av olika moddar i andra spel! Tyvärr så har dessa titlar varit väldigt bundna till PC spelare men nu kan Xbox one och PlayStation 4 ägare blicka framåt till juni för då släpps nämligen 7 Days to Die till konsol gamers! Den 28:e juni släpps spelet till konsolerna och om någon väljer att förboka så får dem 5 exklusiva skins i spelet! Till konsol releasen så får vi även möjlighet att spela split screen och det sägs att vi kommer få se nya flerspelarlägen, vad detta är sägs inte men vi som gillar zombie survival kan iallafall se fram emot slutet av Juni!

xboxoneslimnews

Ny Xbox one model presenteras under E3?

Det är väldigt mycket hype inför årets E3 och som vanligt så cirkulerar det mängder med rykten nu när det börjar närma sig! Väldigt mycket människor runtom i världen ser fram emot E3 och Microsoft bekräftar att de kommer ha samma längd på sin presskonferens i år vilket är 90 minuter.Det har ryktats mycket om att Microsoft inte bara har en ny maskin inkommande utan två, men det verkar som vi kommer få se en Xbox one Slim presenteras på E3. Om vi får nyheter om den senare modellen vet vi inget om än men Slim versionen av Xbox one förväntas så klart vara av en mindre modell och även ha mer utrymme. Alla undrar ju dock om vi kommer få någon nyhet om den ännu nyare och starkare modellen av Xbox one som sägs vara under produktion. Det sägs att denna modellen kommer släppas 2017 och att den kommer kunna stödja Oculus Rift och 4K, det påstås även att Playstation jobbar på en starkare modell av sin konsol så vi ser verkligen fram emot E3 i år!

reumbrellacorpnews

Resident Evil Umbrella Corps får bekanta banor och karaktärer

Resident Evil serien har mängder av fans och det är nog inte många som har missat att de släpper Umbrella Corps i Juni! Nu berättar Capcom att vi kommer få komma tillbaka till Racoon City och uppleva våra strider där allt började, Racoon City kommer ha många öppna gator att springa i och även ett labyrintliknande kloaksystem! Police Station kommer även vara en utav banorna som finns fast där kommer det finnas mycket barrikader överallt så det kanske inte kommer vara lika lätt att röra på sig där, förvänta er närstrider! Capcom slutar dock inte där utan alla som köper Deluxe Edition får nämligen olika skins på våra favoritkaraktärer från serien så som Chris Redfield, Leon S. Kennedy  och Albert Wesker! Detta extra tillägget kommer finnas tillgängligt att köpa till även om det bara skulle bli ett köp av standard paketet först, Resident Evil Umbrella Corps släpps den 21:a Juni.

Relaterade Inlägg

Inga Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.