Samlade Nyheter – Vecka 20

Denna vecka:

Nintendo satsar på Animerad Film med Star Fox gänget
Plants vs Zombies 2 Trouble in Zombopolis tillägget kommer i sommar
Mobilspelet Final Fantasy: Brave Exvius släpps utanför Japan
Project Spark läggs ned
Paragon kör en till öppen beta mellan den 26-30 maj
Batman: Arkham Asylum & Arkham City får HD remaster versionen till PlayStation 4 och Xbox One
Uppdatering till The Division ska göra stora ändringar för Dark Zone
Stor maj rea på PlayStation Network

Veckans Streams

Starfoxanimenews

Nintendo satsar på Animerad film med Star Fox gänget

Ända sedan filmatiseringen av Super Mario Bros år 1993 har Nintendo aktat sig från att råka göra samma kassakatastrof. Nu verkar vinden ha vänt, dock, då de har avslöjat sin plan på att göra en animerad film med action-räven Star Fox, känd från spelet med samma namn. Nintendo avslöjar väldigt lite om filmen och även om slutdatumet: ”won’t be ready this year but also won’t take 5 years”. Vi ser fram emot en framtida uppdatering.

Plantsvszombiestwonews

Plants vs Zombies 2 Trouble in Zombopolis tillägget kommer i sommar

Det släpps en ny DLC i sommar till Plants vs Zombies 2: Garden Warfare! Det nya tillägget kommer innehålla en ny karta som heter Zombopolis vilket är en jättestor zombiestad PopCap har skapat! Men det är inte allt, vi kommer även att få spela två nya karaktärer som heter Toxic Citron och Breakfast Brainz. Det kommer även läggas till massor av nya sätt att redigera och uppgradera dina karaktärer i spelet, så Plants vs Zombies 2 Trouble in Zombopolis kanske är något att se fram emot i sommar! Det bästa? Tillägget är helt gratis!


Finalfantasybraveexviusnews

Mobilspelet Final Fantasy: Brave Exvius släpps utanför Japan

Efter att ha nått succé i Japan med över sex miljoner spelare släpps nu Final Fantasy Brave Exvius i västvärlden till sommaren. Spelet är till iOS och Android, är free-to-play som följer två riddare från kungadömet Grandshelt och en liten flicka som plötsligt dyker upp framför dem. Tillsammans beger de sig ut på ett uppdrag efter en kristall. Spelet kommer att påminna mycket om tidigare FF-titlar med sin turn-based combat och utforskande.


Projectsparknews

Project Spark läggs ned

Project Spark var ett sätt för spelare att skapa egna historier, spel och upplevelser mellan gamers, Du kunde skapa något helt eget och sedan kunde andra spelare få uppleva det. Microsoft har gått ut med att Project Spark nu kommer att läggas ner, Microsoft kommenterade och sa att detta var ett jättesvårt val för dem. Project Spark har redan tagits bort från Xbox One Marketplace och Windows Store. Servrarna stängs dock ner den 12 Augusti så för spelare får se till att ladda ner det de vill ha innan dess.


Paragonbetanews

Paragon kör en till öppen beta mellan den 26-30 maj

Pirrar det i fingrarna efter Paragon sedan den senaste öppna betan? Din räddning kan nu vara här då Paragon kommer att ha ännu en öppen beta som utspelar sig mellan 26-30 maj. Spelet är tillgängligt på PlayStation 4 och PC och för att få vara delaktig måste du ha registrerat ett konto på deras hemsida (här) innan den 25e maj.


Batmanhdrematernews

Batman: Arkham Asylum & Arkham City får HD remaster versionen till PlayStation 4 och Xbox One

Vi får remastered Batman: Arkham Asylum och Arkham City versioner! Det finns många fans av serien och det finns en trailer ute som vi får se lite utav den uppgraderade grafiken. Det känns som att de här spelen förtjänar en remastered version så det är ju skönt att vi får det också! Spelen kommer finnas tillgängliga den 26:e Juli i en bundle som heter Batman: Return to Arkham.


Thedivisiondarkzonepatchnews

Uppdatering till The Division ska göra stora ändringar för Dark Zone

The Division teamet Massive Entertainment fortsätter att släppa nya uppdateringar till sitt spel och denna gång kan vi se fram emot nya funktioner som kommer bidra till en ännu mer hårresande upplevelse i Dark Zone! Det finns ingen känsla som är så tillfredsställande som att se all din svårt intjänade loot skickas iväg med helikoptern vid extraktion punkten. Men nu har Massive Entertainment gått ut och sagt att de vill göra dessa punkter ännu mer ”intressanta”. Mu kommer vi nämligen att kunna skära av andra spelares loot ifrån helikoptern och sno den! Detta kommer absolut bidra till ännu mer tillits problem i Dark Zone!


Playstationstoreheader

Stor maj rea på PlayStation Network

Vi brukar få se massor av spel på rea på Playstation Network och ibland hittar vi riktigt bra spel för en väldigt billig peng! Se till att hålla koll på May Madness rean som pågår nu i maj och missa inte de där spelen som du velat ha ett tag men aldrig köpt, nu är det billigt så slå till medans dem är det! Rean pågår fram till den 2:a Juni.

Veckans Streams:

Doom playthrough part 1

 

 Doom playthrough part 2

Uncharted 4: A Thieves End first hour gameplay

King’s Quest Playthrough Del 5

Relaterade Inlägg

Inga Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.