Denna vecka:

Battleborn kör öppen beta
– DOOM-betan drar igång i mitten av April
– Playstation 4 släpper systemuppdatering 3.50
– Nioh ett nytt Dark souls liknande spel
Fallout 4 släpper ännu en DLCFallout 4 Släpper ännu en DLC
– Star Wars Battlefront Outer Rim expansionen finns nu tillgänglig för alla att köpa
– The Division teamet fixar en ny patch

battlebornbetanews

Battleborn kör öppen Beta

Från idag, Fredag den 8e April drar Gearbox igång en 10 dagar lång öppen beta av deras kommande spel, Battleborn till PS4, Xbox One och PC. Betan är öppen för alla i alla regioner och kommer bjuda oss på två Storymode-uppdrag, två multiplayer banor samt tillgång till 25 spelbara hjältar. Spelet i sig är en typ av competitive shooter blandat med MOBA och förväntas släppas den 3e Maj.

doombetanews

DOOM-betan drar igång i mitten av April

Så mycket spel och så lite tid, förutom Battleborn betan som drar igång imorgon, så startar det kommande DOOM sin beta den 15 – 17 april. Även detta är en öppen beta som alla kan spela, och spelet förväntas lansera den 13e Maj. Under betan av DOOM får vi pröva på en vanlig Team Deathmatch samt ett nytt spelläge vid namn Warpath, som spelas på kartorna ”Heatwave och Infernal”.

psfournews

Playstation 4 släpper systemuppdatering 3.50

Under torsdagen släppte Sony en ny uppdatering för allas PS4 världen över, en uppdatering vid namn 3.50. Denna uppdatering möjliggör Remote play för PC, det vill säga att du kan spela PS4-spelen via PS4an på din PC med hjälp av en app. Detta möjliggör att du bekvämt kan spela dina favoritspel via din stationära eller bärbara dator på balkongen eller liknande. Utöver denna trevliga nyhet så kan man även ställa in notifikationer när en speciell kompis loggar in, samt möjligheten att göra sig själv osynlig för alla andra genom ”Offline-mode”. Mycket kul och kanske välkomna uppdateringar.

niohdemonews

Nioh ett nytt Dark Souls liknande spel

Fans av Dark Souls borde nog hålla ögonen öppna efter Nioh! Det har skrivits att det är en blandning av Dark Souls och en gammal spelserie som fanns till Playstation 2 som heter Onimusha. Inom ett par veckor kommer vi kunna förstå lite mer då det släpps ett demo den 26:e April. Demot kommer släppas till PS4 men det är bara tillgängligt i ett par dagar, den 5:e Maj kommer spelet försvinna ifrån Playstation Store så man får helt enkelt passa på medans det är tillgängligt. Det sägs även att dem spelarna som klarar av banan som är på demot kommer att få en DLC till när spelet släpps som heter The Mark of The Conqueror.

falloutfournews

Fallout 4 släpper ännu en DLC

Fallout 4 släppte för bara ett par veckor sedan en DLC som hette Automatron, nu kommer det ännu en DLC som heter Wasteland Workshop!
Wasteland Workshop  kommer att släppas den 12:e April och enligt trailern så kan vi nu se fram emot nya uppgraderingar och prylar till våra baser och vi kommer även att kunna fånga monster och fiender i burar som spelaren nu kommer kunna tillverka.
Så om du känner för att fånga en Deathclaw och ha den i en bur, har du nu möjlighet till det.

starwarsouterrimnews

Star Wars Battlefront Outer Rim expansionen finns nu tillgänglig för alla att köpa

Denna DLC var under två veckors tid bara tillgänglig för spelarna som hade season pass till Star Wars, men nu finns den att köpa för alla! I denna expansion får vi 4 nya banor att spela på: Jabba’s Palace, Palace Garage, Sororsuub Refinery och Sororsuub Pipelines. Det är dock inte allt vi får även ett nytt spelläge som heter Extraction och nya vapen, och om det inte vore tillräckligt så får vi även in en ny hjälte och en ny skurk i form av Nien Nunb och Greedo.

divisionewsday

The Division-teamet fixar en ny patch

The Division är det nu många som äger och spelet råkade ha lite buggar vid release. Många utav dessa har åtgärdats men för någon vecka sedan bekräftade Ubisoft att dem hade fått in klagomål på att när du tillverkar en High end Backpack så uppstår det en bugg i spelet. Ubisoft har sagt att dem har hittat buggen och hur dem ska åtgärda den, buggen kommer att fixas till med den nya uppdateringen som kommer den 12:e April.

gearsofwarfournews

Gears Of War 4 får release datum

Alla Gears of War fans kan nu äntligen se fram emot ett specifikt datum för Gears of War 4!
Spelet story kommer följa Marcus Fenix son och två andra karaktärer, den nya storyn kommer utspelas under 24 timmar och speltillverkarna säger att dem försöker komma tillbaka lite till det första spelets känsla, detta återstår väl att se om de kan lyckas med. Gears of War 4 kommer att släppas den 11:e Oktober till Xbox One.

 

Veckans Stream

FPS Ligan – Payday 2

DIRT Rally 2016

Momentum Podcast #183