Det här med olika högtider är ganska lustigt för helt plötsligt dyker det upp diverse reor (förstår mig rätt jag klagar inte) men det skapar också ett slags behov som inte kanske fanns där från början.

Nu är påsken över men i sin efterverkan har många av oss säkerligen köpt spel vi egentligen annars inte skulle införskaffa oss. Så låt oss ta en titt på vad som vart uppe på tavlan under dessa godisätande, påskmust drickande dagar.

Sony den bästa rean på länge (enligt mig) med massor av PlayStation 4 titlar som de flesta av oss kände till, vart nyfikna på någon gång eller helt enkelt inte ”hade råd” med när de väl hade release. Det är inte många dagar kvar av Sonys påskrea och om du som flera andra är osäker på vad titlarna egentligen är och om de är värda dina pengar kommer nedan en lista på de titlar jag tycker är mer än värda sitt nedsatta pris komplett med recension på spelet i fråga:

Star Wars Battlefront 329:-
Mortal Kombat X 260:-
Destiny The Taken King Legendary Edition 368:-
Middle-earth Shadows of Mordor Game of the year Edition 239:-
Until Dawn 260:-
Bloodborne 260:-
Uncharted The Nathan Drake Collection 369:-
The Last of Us Remastered 242:-
Tomb Raider Definitive Edition 109:-
Final Fantasy X| X-2 HD 239:-
Battlefield 4 Premium 199:-
The Witcher 3: Wild Hunt 289:-
The Elder Scrolls Online Imperial Edition 260:-
Dragon Age Inqusition Game of the year edition 289:-
Borderlands the Handsome Collection 239:-
Tales of Zestiria 289:-
Batman Arkham Knight 313:-
DMC 130:-
Payday 2 Crimewave Edition 139:-
Project Cars 329:-
Final Fantasy Type-0 HD 329:-

Om du läser detta när det publicerades kan du fortfarande köpa titlarna till rea priserna!

Så vilket/vilka köpte du?