I väntan på omstarten av Elite News har vi på CtrlAltElite valt att samla de nyheter vi anser är mest intressanta, viktiga och läsvärda under veckan som gått. Detta blir återkommande tills vidare. Har du något tips du vill vi ska skriva om eller vi missat? Maila oss på Elite News.

Denna vecka:

Mirrors Edge – BETA
The Division BETA stream
Overwatch – BETA
Doom
Rainbow Six Siege – Nya operators
Europa-release för NIS-titlar
Nya förändringar i Zelda-remake till Wii U
Slagsmålskämpe till skribent

 

mirrorsedgecatalystbeta

Mirrors Edge – BETA

Mirrors Edge Catalyst får stängd beta! Du kan skriva upp dig på betan till Pc, PlayStation4 eller Xbox One här. En story trailer avslöjades även och vi är extremt pepp på Faiths kommande äventyr. Mer Parkour kan du förvänta dig den 24 maj

 

Momentumdivision

The Division BETA stream

Vi besökte den virusinfekterade och förstörda New York i The Division betan. Förutom att vi streamade var även studio23 gäst i Momentum Podcast #175 och pratade om hans åsikter kring betan.

 

Overwatchbeta

Overwatch – BETA

Även Overwatch får ännu en stängd beta den 9 februari. Sedan förra betan har Blizzard jobbat stenhårt på att implementera mer funktioner i betan däribland ett helt nytt progression system, två nya kartor och ett nytt spelläge, mer balanserade hjältar fler funktioner i privat games tillsammans med Ai motståndare. Hade du turen att vara med i förra betan kommer du automatiskt att få delta i denna, men Blizzard letar efter fler testare och dörren kanske öppnas för dig. Skriv upp dig i hopp om att få vara med här.

 

Doomcollectorsedition

Doom

Doom får releasedatum och dessutom en Collector’s Edition med en cool staty på 30 cm komplett med led ljus och en snurrande platta samt exklusiv metalomslag. Spelet kommer innehålla single-player kampanj, multiplayer lägen, och map editorn SnapMap. Collector’s Edition innehåller även Demon Multiplayer Pack där en demon rustning med tre olika skin varianter, sex metalfärger och tre stycken Id Logotyper mönster som du kan sätta på din karaktär in game. Sist men inte minst bjuds det på sex stycken Hack Moduler som används som boosters i multiplayerläget för ett övertag över de andra spelarna. Doom kommer du kunna spela till Pc, PlayStation 4 och Xbox One den 13 maj.

 

Newseigeoperator

Rainbow Six Siege – Nya operators

Rainbow Six Siege spelare med seasonpass fick de två nya operators Frost och Buck samt nya kartan Yacht.
Vi livestreamade. Dessutom avslöjades en ny Japansk Operator som ska dyka upp senare i höst . Spelare utan Seasonpass får ta del av de två nya operators den 9 februari och kostar 25,000 renown points ( in-game valuta) styck att låsa upp. Du kan se streamen med de två nya operators samt kartan här.

 

Nisnewgames

Europa-release för NIS-titlar

NIS America meddelade att både Odin Sphere Leifthrasir (Playstation 3, PlayStation 4 samt PS Vita) och Grand Kingdom (Playstation 4 och PS Vita) dyker upp i Europa i sommar. För mer info om titlarna besök deras hemsidor NIS ger även ut serierna: Persona, Disgaea, Legend of Heroes m.flera. Kort sagt två mysiga jrpg,n att hålla utkik efter i sommar.

 

Zeldatwilighthd

Nya förändringar i Zelda-remake till Wii U

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD dyker upp till Wii U i Mars och innehåller massa nytt som:

Möjligheten att styra med din Wii U GamePad, för enklare kontroll över din utrustning, karta och du kan också snabbt förvandla dig till vargform utan att behöva pausa spelet. Du kommer lätt åt Miiverse om du vill göra inlägg om spelet och du kommer att kunna spela detta spelet direkt på din Wii U GamePad, dvs. utan TV-skärmen när du känner för det. Ett nytt föremål har lagts till i denna versionen av spelet, The Ghost Lantern, som hjälper Link på uppdraget som kallas The Poe Soul Retrieving Quest. När Link håller i The Ghost Lantern lyser den när det finns en Poe i närheten. Spelet har gjort det lättare att samla en större mängd Rupees och minskat antal Tears of Light som Link behöver samla ihop. Sist men inte minst Hero mode vilket gör att Link tar dubbelt så mycket skada som vanligt och detaljen att INGA hjärtan finns att fylla på livet med, är du sadist kan du alltid använda Ganondorf amiibo vilket istället gör att Link tar fyra gånger så mycket skada.

 

SFVbetan

Slagsmålskämpe till skribent

Street Fighter V är runt hörnet och vi har rekryterat E-Sport skribenten Nicklas Söder som kommer ha störst fokus på fighting-spel och E-sportscenen! Han skrev en djupdykning av Betan som du kan läsa här, medan vi väntar på spelets release den 12 februari