Nintendo Selects är en samling av klassiska Nintendo spel som släpps på nytt! Till Nintendo Wii och Wii U finns redan över 20 stycken klassiker som man kan köpa för ett bra pris. Den 16:e oktober är det dags för Nintendo 3DS och 2DS att få ta del av Nintendo Selects klassiker. De spel som blir en del av Nintendo Selects den 16 oktober är:

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: Uppföljaren till det klassiska Super NESspelet The Legend of Zelda: A Link to the Past. Upptäck ett nytt, mäktigt äventyr i kungariket Hyrule. Här finns gott om nya föremål och förmågor. Du kan bland annat bli en rörlig målning på en vägg och ta dig fram till svåråtkomliga platser på det sättet.

Star Fox 64 3D: Star Fox-gänget återvänder för att ta sig an några av sina mest storslagna uppdrag, som tidigare släppts under namnet Lylat Wars i Europa. Slå ut fienden samtidigt som du flyger genom ruiner och meteorfält. Ett intensivt actionspel att spela med vänner.

Nintendogs + cats: Perfekt spel om du vill ta hand om små söta hundvalpar och kattungar i din Nintendo 3DS. Lär dem tricks, ta med dem på tävlingar och andra aktiviteter. Det finns gott om olika raser att låsa upp och du också klä dem. De raser som du kan börja med i spelet är French Bulldog, Toy Poodle och Golden Retriever.

Mario Tennis Open: Tennis med Mario och hans vänner där du kan spela med upp till tre vänner samtidigt, antingen online eller offline via funktionen Local Play. Använd topspins, backspins, lobbar med mera. Det finns även möjligheten att använda så kallade Chance Shots som verkligen kan göra det svårt för din motståndare.

Yoshi’s New Island: Yoshi och Baby Mario återförenas i detta mysiga plattformsäventyr. Här finns otroligt mycket att samla på och många vackra världar att ta sig igenom.

Mario Party: Island Tour: Ett partyspel med 80 olika minispel där du kan spela med vänner via Download Play-funktionen.

Källa: Nintendos pressmeddelande