Den tredje och avslutande delen för StarCraft II kommer släppas den 10:e November, meddelade Blizzard i en livesändning via Twitch under gårdagskvällen. Expansionen kommer att innehålla utökad Singel-Player Story, fler Co-Op möjligheter och ytterligare lägen som försäkrar spelarna om den riktiga StarCraft-känslan.

Protoss krigsflotta förbereder sig för strid, och nedräkningen har börjat inför återtagandet av Aiur! Blizzard Entertainment sade under en livesänd Twitch-sändning att Legacy of the Void, den minst sagt förväntade tredje delen i serien StarCraft II, kommer att släppas den 10:e November.

Datumet utannonserades under världsmästerskapen i SCII, Serie 3 finalen, och streamades världen över. Legacy of the Void kommer att finnas tillgängligt via Blizzard’s onlinebutik i både Standard, Digital Deluxe. Collector’s Edition kommer dock enbart att finnas via fysiska butiker.

Kerriganalliedcommanders

Spela StarCraft som aldrig förr! Legacy of the Void introducerar nya sätt att avnjuta StarCraft’s realtids-strategi. I ”Archon Mode” kommer två spelare att dela kontroll över en gemensam bas och armé, när de möter en duo med samma förutsättningar. Genom att dela ansvar för trupper, byggnader och resurser så kan de olika spelarna fokusera på det de är bäst på, medans den andre spelaren tar hand om andra uppgifter. Möjligheterna är ändlösa.

Är du inte så hemma på StarCraft II? Då kan du alltid prova spelet gratis via www.Blizzard.com, vilket jag rekommenderar starkt!

Som vi alla vet så är Blizzard inte bara duktiga på att göra spel, utan även filmer. Så kika på deras öppningsvideo till StarCraft II: Legacy of the Void här.

Källa: Blizzard Pressrelease