När expansionen Warlords of Draenor släpptes i Novemeber så hade World of Warcraft runt 10 miljoner spelare. Sedan dess har spelarantalet minskat drastiskt. Tidigare i veckan avslöjades det nuvarande antalet spelare, 5,6 miljoner stycken, vilket är det lägsta sedan 2005. Som mest hade World of Warcraft över 12 miljoner spelare, detta var 2010.

Idag avslöjas en nya expansion på Gamescom. Detta avslöjande kommer att streamas och ni kan såklart se det här på CtrlAltElite. Kan Blizzard ha ett äss i rockärmen och locka tillbaka sina trogna spelare? Det får vi se idag klockan 18:00 svensk tid. Vi på CtrlAltElite kommer även lägga upp reprisvideon i detta inlägg, så att ni som missar det kan se det när ni vill.

Här kan ni se vad som hände i den senaste patchen.


Här kan ni se streamen i repris ifall ni missade något eller helt enkelt vill se den igen!


Källor: Gameinformer och Blizzard officella stream