NYA BACKYARD BATTLEGROUND GER DIG FLER SÄTT ATT SPELA PÅ I PLANTS VS. ZOMBIES GARDEN WARFARE 2

PopCap Games presenterar Backyard Battleground, en helt ny dynamisk hubb i Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Den här interaktiva miljön kopplar samman spelarna med varje karta och spelläge och levandegör de nya sätten att uppleva Plants vs. Zombies-världen på. Så snart spelet startar kommer spelarna att förflyttas till en helt galen lekplats med dynamiska events och massor av saker att upptäcka och göra. Backyard Battleground är en medryckande hubb olik något annat du sett i ett Plants vs. Zombies-spel. För första gången i spelseriens historia har zombies tagit över Suburbia och plantorna attackerar. Varje fraktion har värvat nya karaktärer för att delta i striderna på de 12 nya kartorna som är sprängfyllda av personligheter och humor och som erbjuder allt från en park för tidsresor till månbasen Z:a. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ger fansen essensen från originalet, tar det till en ny nivå och levererar en vansinnigt underhållande och galen shooter.

EA SPORTS PRESENTERAR FIFA ULTIMATE TEAM DRAFT – ETT NYTT SÄTT ATT SPELA PÅ I FIFA 16

EA SPORTS presenterar nya sätt att spela på i FIFA 16:s två mest populära spellägen – FIFA Ultimate Team (FUT) och karriärsläget. I FIFA Ultimate Team introduceras nya FUT Draft, ett utmanande sätt för fansen att sätta sina lagbyggarfärdigheter på prov och att få spela med några av världens allra bästa fotbollsspelare. I FIFA Ultimate Team Draft kan fansen spela off- eller online där det gäller att vinna så många matcher som möjligt i rad – ju fler vinster desto bättre belöningar. De inspelade belöningarna kan sedan användas i din FUT Club. Fansen deltar i en Draft genom att använda coins, FIFA Points eller en Draft Token. Sedan är det dags att välja en formation, en kapten och sedan fylla på den 23 man starka truppen genom att välja en av fem olika spelare på varje position. Fansens förmåga att skapa ett lag kommer att sättas på prov när de väljer spelare för att skapa ett lag med så bra kemi som möjligt innan de börjar spela matcher. I karriärsläget introduceras två nya funktioner som efterfrågats av fansen: Försäsongsturneringar och spelarträning – två spellägen som levererar en ännu mer realistisk karriär oavsett om man väljer att spela som manager eller pro.

EA PRESENTERAR TREVLIGT TILLSAMMANS EXPANSION PACK

Dina simmars liv blir bättre tillsammans med vänner! Electronic Arts presenterar The SimsTM 4 Trevligt tillsammans Expansion Pack till PC och Mac. För första gången någonsin kommer spelarna att få möjligheten att skapa och spela med grupper av simmar medan de utforskar den vackra och Europa-inspirerade världen, skaffar nya vänner och leker med livet. En annan nyhet är att man nu kan låta sina simmar gå med i olika klubbar som innehåller simmar med distinkta intressen, personligheter och beteenden. EA introducerar även den nya världen Windenburg – en plats med en sprudlande växtlabyrint vid slottsträdgården och mystiska antika ruiner. Den nya världen passar även utmärkt till social samvaro. Svensk premiär under november 2015.

NEED FOR SPEED TAR MED DIG PÅ EN FARTFYLLD RESA MOT ATT BLI DEN UTLIMATA RACINGIKONEN

I det kommande racingspelet Need for Speed kommer du att kunna spela som dig själv och uppleva all action från din egen synvinkel medan dina vänner och de ikoniska bilarna ger dig fem olika sätt att spela på. Du måste fatta olika beslut för att ta ut din riktning genom Ventura Bay och samtidigt bygga upp ditt rykte för att till slut bli den ultimata racingikonen. Need for Speed har inspirerats av filmindustrin och använder real time compositing för att varje spelare ska få en unik spelupplevelse. Din specialanpassade och stylade bil kommer att finnas med i actionsekvenserna och visa dina individuella val i spelet och på så sätt sudda ut gränsen mellan live- och ingame-action. Need for Speed börjar säljas i Sverige den 5 november till PlayStation 4 och Xbox One samt via Origin till PC.

Källa: Electronic Arts Pressrelease