Blizzard har nyligen gått ut och givit alla fansen att berättelsen som utspelar sig i StarCraft-serien kommer att nå sin kulmen i och med den sista expansionen, Legacy of the Void. Spelserien och dess bakomliggande berättelse har hållits vid liv i 17 år, och kanske kan det vara skönt att äntligen få svar på alla frågorna vi haft.

Tim Morten, Lead Designer för spelet säger följande:

It’s the end of this story. Could there be arcs that involve [these characters] in the future? Anything’s possible. But we didn’t want to cop out with the ‘to be continued’ – this is a resolution to this story.

Inte nog med att vi äntligen får svar på alla frågor som dykt upp under spelets gång, Matt Morris som är spelets Story Designer lovar alla fansen en storslagen och episk avslutning som garanterat kommer få spelarna att minnas spelserien tills döden skiljer er åt.

This story is super epic. Obviously everyone’s gonna say that about their game, but this one, this one’s got some teeth in it and I think this is something people are gonna remember eight, 10, 20 years from now.

Det finns ännu inget datum på när Legacy of the Voud kommer släppas, men CtrlAltElite-redaktionen gissar på slutet av 2015, början av 2016 eller som blizzard skulle säga; ”When it’s Done!”