Ubisoft fortsätter föreställningen med South Park: The Fractured But Whole och Aisha Tyler levererar som vanligt med humor och attityd på scen! Utvecklarna av South Park: The Stick of Truth kände att de precis fått till sin skapandeprocess i slutet av det, så de beslöt sig för att göra ett till spel. Denna gången är det dags att leka superhjältar!

For Honor
Vi möts av en medeltida stridsscen där rustade riddare  och pälsklädda krigare slåss i stor skala. Vad är nu detta för ny speltitel? Ubisoft vägrade vänta till slutet av visningen så de sätter i stället For Honor tidigt i kön. Vi spelar som riddare, vikingar och samurajer och Ubisoft utlovar att man ska kunna känna tyngden i slagen. De visar upp en 8-spelar multiplayerdemo direkt på scen där duellerna nu dynamiskt kan gå till 2 mot 2 eller svårare. Vi ser slagen landa och fastna lite för en stilistisk millisekund och riddarna vinner slaget!

The Crew får även ett nytt expansion pack som introducerar fler slags fordon och lägen!

Trials Fusion, Awesome Level Max visade en katt med en gyllene Desert eagle som rider på en eldsprutande enhörning. Vad det innebär vet vi inte riktigt, men episkt är det!

The Division fortsatte sedan med att visa gameplay på saker som kan hända när man går till the Dark Zone. Vi hör spelarna kommunicera med varandra i co-op och de möter en annan grupp spelare som de inte vet någonting om. Som tur är attackerar de båda de okända fienderna som är på andra sidan gatan istället ör varandre och de får dela på looten som de tar tillbaka mot basen. Men de stöter på ett par eldkastarstädare som de inte har råd att riskera livet för. De smyger istället vidare mot helikopterplattan och får bestämma vilka som ska åka med den. Men någon förräder gruppen och tar all loot… Det kommer den 8 Mars på alla plattformar samtidigt, dvs ingen exklusivitet här inte!

Nästa trailer var helt fantastisk och visade spelet Anno 2205. Betan kommer senare i år och det är i princip en city builder som handlar om andra planeter, t.ex. på månen.

Just Dance 2016 kommer tillbaka på alla konsoler, och kräver ingen kamera. Den här gången kan du använda din smartphonekamera istället om du vill. Därefter följde en sång- och dansuppvisning med discoljus och partystämning. Det kommer ut i Oktober och det finns även en streaming service Just Dance Unlimited som gör allt on-demand.

Rainbow Six Siege avslöjade nu sin backstory som handlar om en organisation som har vuxit så mycket att de kan utföra terroristdåd var som helst över hela världen. Angela Bassett spelar en av karaktärerna i spelet, antagligen den kvinnliga presidenten vi såg. Spelet är väldigt taktiskt lagt och om du dör så får du vänta tills nästa multiplayerrunda. Terrohunt är tillbaka och du kan spela solo eller med 4 andra spelare. Ubisoft framhäver sin nya AI där spelarna på scen ska försöka infiltrera en byggnad och neutralisera den. Betan startan den 24 september, på alla platformar. Vi kan testa både terrohunt och pvp

Trackmania Turbo kommer till konsol med custom maps! För de som inte vet så är det ett racingspel med formel-1 liknande bilar och gigantiska leksaksliknande banor. Målet är att tävla mot andra spelare online och få den bästa tiden i världen. Det finns såklart en replay-feature så att man kan titta på sina lopp och utvärdera hur det gått. De har även en helt slumpmässig track builder som ger en ny upplevelse varje gång, wow!

Assassin’s Creed: Syndicate visades sist och utspelas i Viktorianska London.  Vi ser att året är 1868 och att miljöerna påminner en hel del om Sweeney Todd. Det ser ut att vara höst och solen ligger lågt och skiner på de höstfärgade träden och gatorna. Något som är nytt är hästvagnarna som man kan slåss emellan.Vi har även en typ av hookshot som spelaren kan svinga sig med. De nya miljöerna ser lite smutsigare ut än i Assassin’s Creed: Unity och stämningen är lite mörkare och har skön brittisk atmosfär. Spelet handlar om den industriella revolutionen men vi vet inte releasedatumet ännu.

Ghost Recon: Wildlands visade även en ny actionfylld trailer om ett drogkrig och olika typer av sätt att attackera kartellernas baser. Vi såg både tredjepersonskamera och förstapersonssekvenser och det fanns många olika sätt att tackla situationerna på. Spelet har en massiv öppen värld och massor av fordon, vapen och varierade miljöer.