Sony öppnar en ny studio i England som kommer fokusera helt på exklusiva spel till det kommande Virtual Reality-headsetet ”Project Morpheus” till Playstation 4. Bland de arbetande på den nya studion återfinns bland annat ett gäng utvecklare från Evolution Studios (DriveClub).

Om man nu känner ett stort intresse av detta och kanske vill söka ett jobb på den nya studion går det utmärkt här. Det gäller givetvis att du besitter en viss kunskap och erfarenhet, men vem vet, någon av er kanske gör det. Vilka typ av spel man kommer jobba på framgår inte direkt.

 

”We are still in the early planning phase with this studio, and are currently focused on hiring the right team. We look forward to sharing more news and formal announcements in the near future.”

Under början av 2016 ska Project Morpheus lanseras för allmänheten.