Följ med Yoshi på äventyr den 26 juni, för då kommer Yoshi’s Woolly World till Wii U. Om du gillar mysiga, färgglada och fullkomligt urgulliga spel är detta spelet för dig. Gillar du dessutom vackra världar av garn och ull så är detta spelet att absolut måste. Yoshi’s Woolly World utspelar sig på Craft Island, en riktig paradisö som befolkas av Yoshis i alla möjliga färger och mönster. Den fridfulla ön blir dock mindre behaglig när den elake trollkarlen Kamek dyker upp och börjar kidnappa och förhäxa alla Yoshis. En väldigt grön och välbekant Yoshi lyckas dock fly undan Kameks magi… Hjälp vår gröna Yoshi att rädda alla andra Yoshis och återställa ordningen på Craft Island!

I det här äventyret spelar du alla banor utan någon tidspress. Skulle du tycka att någon bana är lite väl svår kan du dessutom byta till Mellow Mode och då kan du spela som en bevingad Yoshi, vilket gör äventyret betydligt lättare. Det finns också ett flerspelarläge så att du kan spela spelet med ytterligare en spelare om du vill dela glädjen. Det finns många saker att låsa upp som till exempel stämplar att använda i Miiverse. Det finns också fler än 50 stycken Yoshis med olika färger och mönster. Spana in denna nya trailern för att få en liten inblick i denna värld av Yoshis:

Den 26 juni släpps också tre olika amiibo som föreställer en Yoshi i garn. Den amiibo-figuren släpps i tre olika färger; grönt, rosa och ljusblå. Om du använder någon av de amiibo-figurerna i spelet kan du spela med två Yoshis samtidigt. Det kommer också släppas ett paket med Yoshi’s Woolly World och en grön Yoshi amiibo den 26 juni. – Skrivet av Patrik Johansson

Gå gärna in på vår faktasida om Yoshi’s Woolly World och läs mer!

Källa: Pressmeddelande från Bergsala och Nintendo