Sommaren närmar sig med stormsteg, trots att det nästan bara regnar just nu är det endast cirka 20 dagar kvar tills det är dags för en E-sports-utmaning där det kanske blir just du som segrar. Det är nämligen Gothenburg Games Esport Challenge som dras igång den 31 maj, en turnering som är öppen för precis allihopa. Turneringen vänder sig till er som, oavsett ålder och erfarenhet, vill vara med och tävla om finfina priser i spelen CS:GO, Dota 2 och FIFA.

Detta får vinnarlagen:
• CSGO 15 000 kr, Dota2 15 000 kr, FIFA 5 000 kr.
• Laget får uppbackning av Lemondogs (en av Sveriges största e-sportorganisationer som står bakom ett flertal olika e-sportevenemang runt om i Sverige)
• Laget får spela på Dreamhack Summer 2016. Lemondogs och Gothenburg Games bekostar resa, boende och datorplatser
• Laget coachas av tidigare e-sportstjärnan Delpan.

Turneringen går som sagt av stapeln den 31 maj i Göteborg och där finalen i respektive spel sker under Gothenburg Games spelfestival som äger rum den 20-22 November senare i år. Tanken med turneringen är att okända spelare ska kunna visa upp sina förmågor och kanske få en chans att bli rekryterade av riktiga spelproffs.

Låter detta intressant kan ni från och med den 25 maj registrera ert lag här. Passa på och ta chansen att bli ett riktigt proffs nu!

Källa: Gothenburg Games pressrelease