Microsoft är glada att utannonsera att alla fans som förhandsbokar ”Halo 5: Guardians” på GameStop Sverige, kommer vid lanseringen* att få tillgång till den exklusiva Spartan Locke-rustningen (HUNTER-class) att använda i multiplayer**, inkluderat:

  • HUNTER-class-rustning: HUNTER-class-rustningen är sofistikerad, dödlig och innehåller Watershed Divisions senaste teknologi inom krigsföring.
  • HUNTER-class-hjälm: Även om det fortfarande räknas som en implementering på prototypstadiet, så ökar HUNTER-sensorerna den situationella medvetenheten för att upptäcka inkommande hot.

Halofivegamestopexlusivetxtscrn

Förutom ovanstående, så är vi även glada över att bekräfta att fans i Sverige kan förhandsboka ”Halo 5: Guardians” Limited Collector’s Edition för 2499 SEK exklusivt i butik*** från GameStop idag. En premiumversion av ”Halo 5: Guardians” likväl för samlare som Halo-fans. ”Halo 5: Guardians” Limited Collector’s Edition**** innehåller Limited Edition-versionen av spelet, likväl som ett minnesmonument i form av en staty designad av 343 Industries. Mer detaljer om statyns design kommer att delas vid ett senare tillfälle.

Kolla in GameStops exklusiva “Halo 5: Guardians”-trailer där UNSC:s elitjägare Spartan Locke sliter Covenant-oppositionen i stycken medan han jagar den legendariska Master Chief. Håll utkik på Halo Waypoint för att hålla dig uppdaterad på allt som har med “Halo” att göra och Xbox Wire för det senaste om “Halo 5: Guardians”, Xbox One och mer.

* Vid förhandsbokning i butik skrivs kod ut på kvitto
** Xbox Live Gold-medlemskap (säljs separat) krävs. Garanterar tillgång till hjälm och rustning vid lansering
*** Även tillgängligt online via microsoftstore.com
**** Tillgängligt så länge lagret räcker

Källa: Microsoft Pressrelease