För ett par månader sedan gjorde vi en spotlight för det svenska företaget Claimony som gör det möjligt att tävla om priser för dina Steam achievements! Den här veckan kör de ett samarbete med Techland, utvecklarna bakom zombiespelet Dying Light, som även har recenserats av oss. Tävlingen går ut på att ta så många Dying Light-specifika achievement credits som möjligt mellan den 20e och 26 april kl 29:59. Spelets achievements blir även värda fem gånger så mycket under den här perioden! Det finns även ett hemligt lotteri-nummer där den som kommer närmast i credits får Audio-Technicas ATH-ADG1-hörlurar.

Så vad väntar ni på? Kolla in vår recension och sätt igång med tävlingen redan idag!

Om du vill starta ett nytt konto utan betakod kan du använda den här speciallänken

claimony-event1

claimony-event2

Mer information om Claimony och hur det fungerar ser du i vår förhandstitt! Läs här: