Square Enix har utannonserat Deus Ex: Mankind Divided, den kommande Fps-rpg titeln kommer släppas till Playstation 4, Xbox One, Pc.

Uppföljaren med undertiteln ”Mankind Divided” ska utspela sig två år efter händelserna i Deus Ex: Human Revolution. Året är 2029 och Adam Jensen får i uppdrag att tillsammans med en Interpol finansierad special styrka sätta stopp för terroristerna som förstärkt sig själva och sina kroppar med teknik.

Deusexmankinddividedscrntwo

Adam Jensen har även ett par nya uppgraderingar som kommer hjälpa honom med både smygandet, springandet och sociala interaktioner under spelets gång, men hur utmaningarna tacklas kommer vara upp till dig som spelare. Några av de nya färdigheterna innefattar möjligheten att hacka elektroniska objekt från avstånd, likaså avfyra Adams Nano blade samt stänga in sig i en kokong och på så sätt skapa en Nano sköld runt sig.

Deusexmankinddividedscrn

Eidos Montreal har också arbetat hårt med att förbättra spelets stridssystem och bossarna som i tidigare del outsourcades till spelstudion G.R.I.P med blandade känslor från spelare. Inget releasedatum är satt i skrivande stund.

Spana in den nya trailern nedan om ni vill veta mer!

Källa: Game Informer