SpelArena* kommer i ett samarbete med Jönköpings kommun, Druidz E-Sport och LBS att arrangera Consolidate 2015 i Idrottshuset i Jönköping den 29-31 Maj.

Evenemanget kommer att innehålla bl.a. LBS Game Awards**, artister och föreläsare, expo-område, större turneringar i Hearthstone, Dota 2 och FIFA 15, samt ett helglångt LAN!

I Dota 2-turneringen kämpar lagen om en prispott på 20.000:- och gear från Ozone Gaming. Matcherna kommer att livesändas och slutspelet kommer att castas av en välkänd Dota-profil, vem detta är går vi ut med inom kort.

I Hearthstone-turneringen slåss deltagarna om 10.000:- samt gear från Ozone Gaming. Här kommer Daniel “Silasftw” Samuelsson, känd från bland annat TV6, att live-kommentera matcher.

Mer information om FIFA 15-turneringen kommer inom kort.

En LAN-plats kostar 100:- om man förbokar via vår hemsida, men kommer också att gå att köpa i entrén, i mån av plats, för 150:-. Vill man däremot inte ta med sig sin egen dator men istället kolla på vår grymma expo, eller kanske se när en inspirerande föreläsare från spelbranschen håller ett föredrag – då kan man istället köpa en entrébiljett till expo-området samt se alla turneringar på plats. För de som är under 15 år kostar det 20:- och för övriga 40:-. Familjebiljett (2 barn + 2 vuxna) finns också att tillgå till priset av 80:-.

För mer information, besök: www.consolidatejkpg.se

Observera att sidan är under uppbyggnad, så all information är inte uppdaterad ännu.

Källa: Consolidate Pressrelease