Nu kan du spela dina egna Spotify spellistor via ditt Playstation medan du spelar, helt gratis! Spotify släpptes nämligen till Playstation 3 och 4 idag. Ett samarbete som Playstation kallar exklusivt. Det är alltså gratis att ladda ner till ditt Playstation och man behöver inte något premium konto för att använda det. Har du redan ett spotify konto så är det bara att länka det till till PS. Har du inte ett premium konto så är det värt att tänka på att det spelas reklam lite då och då. Något man kanske inte vill lyssna på under tiden man spelar. För personer som redan har premium så är denna nyhet ett mycket bra tillägg!

Genom att använda din Spotify iOS eller Android app kontrollerar du smidigt din musik utan att behöva pausa spelet. Har man ett aktivt Music unlimited konto till och med den 29 mars så får man dessutom 2 månaders gratis Spotify premium. Självklart får nya Spotify användare en prova på månad helt kostnadsfritt. Detta gäller även gamla användare som inte tidigare har tagit del av en gratis månad.

Ett premium konto tar bort reklamen, ökar ljudkvalitén och ger dig möjligheten att spela dina spellistor offline. Du kan registrera dig eller uppgradera ditt konto till premium på bland annat spotifys hemsida som du kan hitta här!

Källa blog.psn