Den här månaden har vi ett par intressanta spel att hämta från Sony och Microsoft! Några nyheter på Live-sidan har också kommit ut kring en kommande Windows 10-version av Microsofts multiplayerservice, för PC och telefoner alltså. Bland annat så kommer multiplayer inte kosta någonting, då Live Gold inte krävs för dessa plattformar. Trots kalabaliken som uppstod efter Major Nelsons tweet så får man ändå ta hänsyn till att det inte går att byta in och låna spel av varandra på dessa platformar, en känslig fråga som även gav Xbox One en ostadig mottagning när den först presenterades. En positiv nyhet är dock att Fable Legends kommer följa en liknande modell där det är gratis på Xbox One för de med Live Gold, och gratis för Windows 10-användare. Att spelet är free-to-play är i och för sig en design- och smakfråga för många, men det såg inte heller ut som ett fullfjädrat äventyr vid revealen.

pclivegold

Xbox Games With Gold:

  • Rayman Legends för Xbox One – Se vår videorecension här
  • Tomb Raider (2013) för Xbox 360 fram tills 15 Mars –Recension
  • Bioshock Infinite (2013) för Xbox 360 mellan 16 och 31 Mars – Recension
  • #IDARB fortsätter även att finnas på listan ett tag framåt

Se även fram emot dubbla antalet gratisspel för Live Gold Members i April månad!

PS Plus Games:

  • Oddworld: Abe’s Oddysee — New ‘n’ Tasty! (PS4)
  • Valiant Hearts: The Great War (PS4) – Läs vår recension här
  • Papo & Yo (PS3)
  • Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3)
  • OlliOlli2: Welcome to Olliwood (PS Vita)
  • CounterSpy (PS Vita)

Källor: PCWorld, Videogamer, Major Nelson Blog, Playstation Blog