Många har spekulerat i vad 2015 kommer innbära för Bethesda och Valve. Det var ett tag sen Valve öppet presenterade vad de håller på med på utvecklingsfronten och Bethesda har för första gången bokat en egen presskonferens på E3 2015. Kan det vara så att de är redo att avslöja Fallout 4? Det ser i all fall ut som att de har satsat rejält på sin spelnärvaro i år!

Vad vet vi då om Valve? Deras source2-mapp refererades nyligen i en Dota 2-update.  Mappen innehöll resurser för Half-life 3, CounterStrike 2, Left4Dead 2 och 3, Team Fortress och Dota 2. Kom ihåg att det är en source2-mapp, alltså möjligheterna för dessa spel att använda en ny spelmotor. Valve kommer också presentera sin nya API glNext den 5e Mars. Presentationen ska tydligen handla om nästa generations högprestanda-grafik. Spännande!

Detta är såklart ingenting som bekräftats av någon av utvecklarna, så ta det med en nypa salt.