Vi har nu kommit in i 2015 för alla som missat det, och årets första månad lider mot sitt slut. Mässorna börjar planeras, några går av stapeln och nästa vecka börjar Melodifestivalen här i Sverige, det får man ju absolut inte missa. Man får inte heller missa att Alone in the Dark: Illumination snart släpps, och i ära till detta kan alla som förhandsbokar spelet bjudas in till en privat beta. För att erhålla en kod för att komma åt den åtrovärda betan kan man förboka spelet via steam eller på denna länk. Vid en förbeställning får man då koden som går att redeema så tidigt som idag faktiskt.

För de som undrar vad det är jag babblar om så är Alone in the Dark: Illumination ett spel som tar oss in landskapet Lorwich beläget i Virginia, och en stad under jorden vars historia och anrika mysterier finns oss tillhand. Spelaren kommer slåss mot horder av farliga fiender och har kraften av ”Illumination” till sitt förfogande för att göra just detta. Spelet som hamnar under genren ”Skräck” släpptes första gången till Windows och dåvarande MS-dos samt Mac 1992 och har efter det även fått en uppföljare på Playstation, gameboy color och Dreamcast för att sedan även bli filmatiserad 2005. Vad vi nu kan förvänta oss 10 år senare är något helt makalöst och ta nu chansen att förboka spelet för att få testa på detta skräckäventyr redan ikväll!