Det här året vann Nintendo titeln som Developer of the Year, de visade bland annat upp mer gameplay från det nya Zelda-spelet på WiiU. Dragon Age: Inquisition blev utsett till årets spel, Metal Gear Online visades och Robotoki avslöjade sitt nya actionspel Human Element. Josef Fares avslöjade också att han jobbar på ett nytt spel tillsammans med teamet bakom Brothers: A tale of two sons. Deras studio Hazelight Studios ägs av EA Games och det nya spelet heter Hazelight. Vi fick även se nya trailers för No Man’s Sky och Battlefield: Hardline. Det har även kommit några nya trailers för The Crew, Godzilla och The Witcher 3: Wild Hunt. Slutligen kan du kolla in Until Dawn, The Order 1886 och Lara Croft and the Temple of Osiris.

Om du vill se hela videostreamen från #TheGameAwards så kan du titta på den här: