Det finns vissa spel vars betydelse till historien kanske inte är uppenbar på en gång, men det är en del av tjusningen av att hänge sin fritid åt spel. Igår släpptes däremot ett spel som ni alla borde lägga på minnet för det kommer en dag att vara historiskt. Inte för att det använder en ny cool shader, inte heller för att den startar en debatt eller förmedlar känslor på ett sätt man aldrig har sett förr. Anledningen till att ni ska komma ihåg detta spel är mycket enklare än så. Det är nämligen mitt.

Jag kan vara en smula jävig i detta fall eftersom det är mitt eget projekt jag nu presenterar för er alla och även om det inte är något märkvärdigt hoppas jag att det ger några minuters underhållning till er där framför skärmen.

För att testa Jetface Joybum ber jag er att smita över till mitt personliga tillhåll och jag hoppas ni ger mitt lilla projekt en chans.