Under Comic Con Gamex fick vi möjlighet att ställa frågor om Assassin’s Creed Unity. Spelet kommer ut på Playstation 4 och Xbox One samt PC den 13 November och har mött blandad kritik. Dess största styrka ligger i den välporträtterade spelvärlden och spelarens sömlösa utforskningsmöjligheter. Men trots denna potential har många recensenter inom speljournalistiken blivit irriterade på segment och krav i spelet som inte riktigt förklaras eller motiveras, samt att prestandan och responsiviteten på många plan visat sig vara bristfällig.
Vi råder er därför att invänta fler recensioner som har gjorts efter att spelet nått patch 1.2.0.

I vår intervju berättar Ubisofts Product Manager, Olivier Ged, om nya överraskningar i Unity:

 

Här kan du se våra tidigare recensioner av Assassin’s Creed-serien:

Tack till Andreas Westman för utrustning och Lejla Rezania för kamerajobbet!