Activision och Bungies kärleksbarn Destiny har som de flesta vet 2 expansioner planerade: The Dark Below och House of Wolves. Idag blev det dock känt att The Dark Below får ett fast releasedatum. Den 9 december kommer Destiny ägare kunna lägga vantarna på (det är trots allt vinter) The Dark Below.

Crotasend

Nu undrar du säkerligen vad tillägget innehåller och du kan vara lugn nedan kommer informationen som troligen kommer göra dig lika exalterad som du blev när du hörde ”We woken the Hive” för femtiosjunde gången.

Förutom nya vapen, rustningar (både legendary och Exotic)

• Light Leveln höjs från 30 till 32 och fem extra slots går att fylla med spelets bounties.

• Nya story quests och uppdrag –

”after years hiding amongst the Hive shadows, a new character, Eris, has come forth bearing an ominous warning: The Hive seek to summon a god, Crota, to destroy the Earth. Find Eris in the Tower to take on special quests that include three new missions where you will increase your Light and earn new rewards”

newstrike

• Nya Co-op strikes:  The Will of Crota, sätter dig och ditt fireteam mot Omnigul för att stoppa framfarten av hennes arme, ustsänd av hennes mästare Crota.

• Tre nya multiplayer kartor:

* Pantheon – set deep within the Black Garden in an ancient Vex temple that features Vex-designed landscapes and tight corridors
* Skyshock – an old interplanetary defence array that offers both vehicle and infantry engagements
* The Cauldron – an abandoned Hive ritual site that offers close-quarter combat

• Ny sex spelar Raid – Crota’s End, som utspelar sig djupt nere i månens ”Hellmouth”

• Playstation ägare kommer även få tillgång till den tidsexklusiva Striken ” The Undying Mind” och ett exotic vapen samt mer tids-exklusiviteter som gäller ända fram till hösten 2015 då Xbox 360 och Xbox One ägare även får ta del av dessa.

Om du missat vår recension av Destiny kan du läsa den här

Tack för nyhetstipset Lizard_Kane