WiiU-versionen av Super Smash Bros skiljer sig en hel del från spelet på Nintendo 3DS.
Har du 35 minuter och en skål popcorn över så är det bara att luta sig tillbaka, medan spelens egna kommentator berättar om WiiU-versionens enorma skala. Här finns allt från kompetitiva dueller till gigantiska banor med 8 spelare samtidigt. Och inte nog med det, minispelen som på 3DS fokuserade på personliga rekord har gjorts om till en större co-op multiplayerupplevelse på WiiU. Du kan styra karaktärerna med allt från Gamecubekontroller till 3DS-enheter, med skräddarsydda kontrollscheman dessutom! Spelet innehåller även retro-demos av de spel som karaktärerna blev kända genom, samt stödjer Amiibos och överföring av alla custom-karaktärer du skapat på 3DS. Har du båda versionerna kan du registrera dem hos Nintendo och ladda ner Mewtwo gratis senare i vår. Spelet har en stage builder där du kan delar banor online, samt kommer att få stöd för ett inbyggt turneringsläge senare, där du kan sätta upp och delta i egna eller officiella turneringar. Du kan även spara replays av dina favoritmatcher, delta i spectator betting m.m. Spelet släpps den 5 December!

Officiell hemsida för Super Smash Bros. WiiU