Det nya videoklippet tar vid just efter Griffin-striden som vi fick se under E3 i Juni.
Huvudkaraktären Geralt är på väg tillbaka till staden med Griffinhuvudet som trofé, hängandes från sadeln. Vi möts av en helt öppen värld utan osynliga väggar som låter oss utforska hur mycket vi vill, utan att det någon gång känns tomt eller livlöst. Världen är så stor och vacker att det kan ta 15-20 minuter att rida mellan de två fast travel-punkter som visas i klippet. Stridssystemet är mer responsivt och actionorienterat, med flera olika dodgetekniker och möjligheten att använda dina Witcherkrafter för att sakta ner tiden eller manipulera fiender på annat sätt. Spelet kommer till både PC, Playstation 4 och Xbox One, så oavsett om du är ett fan av Skyrim, Assassin’s Creed eller Uncharted så är det mycket möjligt att du kommer gilla The Witcher 3! Spelet släpps den 24 Februari 2015.