Det är nu äntligen dags för efterskalvet av E3. Gamescom i Köln, Tyskland går av stapeln idag och vi kommer börja livesända klockan 18:00. Häng med på vår livesändning av eventet fullt med intryck, försnack och eftersnack. På plats nere i Tyskland är Andreas Westman och Alexandra, och här hemma i studion sitter självaste David ”studio23” Meyer som tillsammans med Christian ”Ninpou” Blum kommer guida oss igenom hela spektaklet.

Självklart kommer vi även följa de olika presskonferenserna på plats i hopp om att få se ännu fler spel och få mer information av frågetecken som satt kvar sedan E3. De olika håltiderna för ”the big three” är som följer:

Måndag 19:00 – Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer reveal
Tisdag 14:00 – Microsoft presskonferens
Tisdag 19:00 – Sony presskonferens
Onsdag 10:00 – EA presskonferens
Onsdag 20:00 – Konami media brief

Igår fick vi se Activision och hur det nya Call of Duty: Advance Warfare fungerar i multiplayer. Idag är det både Microsoft och Sony som kör sina presskonferenser, häng med oss på världens skönaste livsändning direkt ifrån Tyskland och mässan!