The Crown of the Sunken King är den första nedladdningen i spelets nya DLC-trilogi.
Äventyret utökas här med ungefär 4-6 timmar som utspelar sig under The Black Gulch, med tre nya områden att utforska. Designen är mer vertikal och har en hel del skruvade miljöer med massor av fällor. Om inte det är nog för dig så finns det även fiender med förgiftade vapen och syrasprutande förmågor. Fienderna är många och du får ofta slåss mot mer än fyra fiender samtidigt. Bossarna sägs vara några av de svåraste som Dark Souls 2 har att erbjuda. Dessutom är miljöerna riktigt oförlåtande med smala avsatser och områden som vill få dig att gå vilse, samt rörliga pelare som kan stänga och öppna olika vägar för dig.
Med sånt pusselfokus och utökade möjligheter så kan det mycket väl vara värt att spela!

ds2dlc

För fler uppdateringar om Dark Souls 2 och dess kommande DLC, besök deras hemsida.

Här kan du se vår videorecension av Dark Souls 2 om du inte har hunnit prövat spelet.