Gearbox, skaparna bakom Borderlands, har nu ett nytt spel som är under utveckling.
Spelet ser ut att vara lite inspirerat av den grafiska stilen i Wildstar och kanske även Team Fortress. Det ser ut att bli en klassbaserad hero shooter med fokus på co-op kampanj och en intensiv multiplayer. Element från MOBAs ses här i ett förstapersonsperspektiv, bland annat med 5v5-läget Incursion, som enligt utvecklarna blir en nextgen-upplevelse.

Hemsida för Battleborn, nästa uppdatering om spelet kommer den 9e Juli.

Battleborn is a next-gen hero-shooter brought to you by the creators of the award-winning and best-selling Borderlands franchise. In Battleborn’s distant future, the only hope for the last star in a dying universe is a new breed of warriors, who must put aside their differences to drive back an unstoppable menace. Choose from a myriad of powerful heroes and fight together alongside your friends in an intense co-operative campaign, or battle against them in fast-paced matches.