Behöver du en snabb och prisvärd SSD-enhet som kan ha fler stora spel installerade?
Corsair släpper nu en ny gren av SSD-enheter med reducerat pris och kompetitiva skriv- och läshastigheter. Dessa enheter är väldigt bra på att streama slumpmässig data till
dina spel och förbättrar bland annat prestandan när du streamar texturer och öppna världar, samt tar ner laddningstiderna för spel med stora kartor till några sekunder.

Dessutom är de tysta och gör ditt operativsystem mer responsivt och snabbstartat. Aldrig har jag ångrat dagen jag köpte min 256 GB SSD, men många av dagens AAA-spel kan närma sig över 30 GB i storlek. Det känns alltid synd att behöva avinstallera spel som kan ta lång tid att ladda ner eller patcha igen, så om du är på jakt efter något som gör skillnad kan jag definitivt rekommendera en SSD på 256-512 GB om din plånbok tillåter.

Enheterna passar till 2,5 tumsplatserna i både stationära datorer och laptops och kräver inga drivers för att installeras. De använder kontakter för SATA 3 och 2 där läshastigheten är upp till 560 MB/s och skrivhastigheten är upp till 450 MB/s. Hela 3 års garanti också!

Länk till Corsairs hemsida för Force Series LX-serien