Ubisoft höjde stämningen med stor dramatik samt med dansnummer och humor!

Far Cry 4: Trailern introducerade den blonda antagonisten från spelets omslagsbild med de första 5 minuterna av singleplayern. Spelet släpps den 18 November till flera format.

Sedan kom Aisha Tyler in på scenen och berättade vad som fått henne att forsätta presentera dessa presskonferenser för Ubisoft, med en hel del humor dessutom! Hon introducerade sedan Just Dance 2015 som fått med sig artister som Ellie Goulding och Pharrell Williams. Spelet innehåller även surrealistiska backdrops och karaktärer, men du kan också se dig själv dansa, spela in filmer och ladda upp dem. Det är tillgängligt för väldigt många spelare samtidigt, oavsett vilken typ av enhet eller uppkopplingstyp du har!

Tom Clancy’s The Division: Vi introduceras till en dystopisk version av New York där ett virus slagit ut en stor del av mänskligheten genom blödningar. Det anspelar starkt på den desperata familjens känslor och hur tragedier kan vändas till drivkraft. De kvarvarande människorna kämpar för att återfå någon typ av ordning, men vissa trivs bättre med att skapa kaos för andra. Grafiken ser väldigt realistisk ut och är samtidigt atmosfärisk.

The Crew: Det här är Ubisofts nya open world racer som utformats för en sömlös upplevelse. Vi fick se en timelapse av bilgäng som åker runt i spelvärlden tillsammans medan vädret och ljussättningen ändras i realtid. Vissa uppdrag kan ta uppemot 2 timmar att slutföra och det innebär att det finns en hel del resor att göra mellan flera stora städer, med roadtrips som tar oss över hela USA. Spelets release är den Nov 11 men du kan registrera dig för betan redan efter den 23 Juli. Definitivt något att uppleva med vännerna!

Assassin’s Creed Unity: Vi fick se en mer storydriven trailer som introducerade bakgrunden till tidsperioden i spelet. Kameran följer en örn som flyger över en stad som tagit stryk i den franska revolutionen, ackompanjerad av musik från Ellie Goudling. Trailern är oerhört vacker och tar oss sedan ned på marken där ett gäng assassins snabbt tar hand om några kvarvarande fiender. Därefter blir det live gameplay där spelarens assassin utför några mindre uppdrag i staden. UI:n har tonats ned lite och spelet visar nu mer av världen istället för att ha för många ikoner i bild. Övergångar mellan cutscenes och gameplay, samt genom utomhus- och inomhusmiljöer sker sömlöst och ser väldigt bra ut. Det finns många sätt att övervaka hur situationer i staden utvecklas, både genom att sätta sig på flaggor och balkonger, men även genom assassin vision.

Shape Up:  Fitness har varit tråkigt lite för länge tycker skaparna av detta spel. Deras nya motivation kommer från att ha skapat träningsprogram för bossfighter och annat som gamers kan relatera till! Du ser din avatar direkt på skärmen och kan bland annat spela ett DDR-liknande minispel mot en annan spelare. Ubisoft San Fransisco tävlade därefter mot Ubisoft Frankrike på scenen genom att göra push ups. Deras avatars fick samtidigt enorma tyngder på sina ryggar på skärmen för att öka tävlingens fun factor och peppa deltagarna. Om inte annat kan du i alla fall träna skrattmusklerna, ett roligt sätt att träna helt enkelt!

Valiant Hearts: Det här vackra tecknade spelet kommer från skaparna av Child of Light. De låter spelaren återupptäcka vår historia genom ett antal unika karaktärer och deras berättelser från det första världskriget. Det spelas i 2D och väckte många känslor hos oss.

Rainbow Six: Siege: Det här är deras nya multiplayersspel som presenterades genom live gameplay av en gisslansituation i ett större villaområde. SWAT-teamet använde sig av kameradrönare för att få överblick av situationen och tog sig sedan in genom fönstren.
Två lag spelar mot varandra där det ena håller gisslan och det andra försöker frita dem. Spelarna kommunicerar konstant med varandra och använder en hel del intressanta gadgets som vi inte sett i så många andra spel. Banan är inte begränsad till ett hus, utan kan istället gå genom väggar och golv och andra byggnader tills gisslan är i säkerhet.