Ett spel som visades upp under Sonys presskonferens under gårdagen var Bloodborne, ett spel ifrån skaparna av Dark Souls-serien. Inte nog med att det visades upp för första gången igår så har den japanska speltidningen Famitsu Bloodborne på sitt omslag. I numret av tidningen går det att läsa en intervju med Hidetaka Miyazakis som är en av utvecklarna till spelet där man även delar med sig av en hel del information om det spännande spelet.

Bloodborne kommer att släppas till våren 2015 utan någon spikat datum i dagsläget. Utvecklingen av spelet påbörjades direkt efter att man lanserade Artorias of the Abyss-expansionen till Dark Souls. Lite maffig information om spelet som vi lyckats ta del av är att det kommer köras i 1080p och 30 FPS vilket mer eller mindre är en standard sett till dagens spelmarknad. Man ska även använda sig av de många unika funktioner som finns till Playstation 4, vilka specifikt är ännu oklart. Spelet i sig har egentligen ingenting gemensamt med Dark Souls förutom att det är samma utvecklare. Det kommer inte att finnas med någon typ av karta i Bloodborne, däremot ett gediget onlineläge där man kan spela med kompisar för att upptäcka spelets värld tillsammans.