Enemy Front är en shooter som berättar folkets perspektiv på andra världskriget. Utvecklarna CI Games ligger bland annat bakom serien Sniper: Ghost Warrior och det uppkommande Lords of the Fallen. I Enemy Front har mycket tid lagts på singleplayer-upplevelsen av spelet för att kunna skapa en autentisk miljö med trovärdiga karaktärer. Det innehåller även flera intressanta miljöer och bandesign som bjuder in krypskytten, spionen, bombfantasten och rambosoldaten till slagfältet. I trailern ser vi även små videoklipp från multiplayern som kommer få mer fokus och content efter launch.

I tidigare trailers har vi även fått se features som gör Enemy Front mer intressant. Till att börja med finns det ett stealth-system som blandar gisslantagande med knife takedowns och dynamiska fällor i miljöerna. Vi får även en riktigt snygg bullet cam som inte bryter inlevelsen lika mycket som den i Sniper Elite-serien. Det är svårt att säga hur många krypskyttefaktorer vi kommer behöva ta hänsyn till i Enemy Front då det verkar ganska casual, men i Sniper: Ghost Warrior hängde det på den svårighetsgrad du valt.

En trailer för Multiplayer släpptes nyligen också, så ta en titt på den med!

Läs gärna vår tidigare recension av Sniper: Ghost Warrior 2 

Källor: City Interactive on Youtube samt Enemy Front Info